23 gen. 2023

Juvenil i cadet es retroben amb la victòria

La base continua treballant i competint una setmana més amb sensacions i resultats satisfactoris. Femení, juvenil, aleví i benjamí van sumar tres punts, mentre que el cadet es va imposar per la mínima i l’infantil segueix al capdavantt de la classificació.

El cadet celebra la victòria al Pavelló Nou

El filial va caure derrotat per la mínima (5-6) a casa davant l’Eivissa amb gols d’Adri (per partida doble) Lacambra, Niel·lo i un gol en pròpia porteria.

El tècnic, Jorge Vargas, va destacar “una gran igualtat entre els dos equips durant tot el matx, en què vam veure grans gols, bones jugades col·lectives i remuntades, en definitiva, un gran partit per a l’espectador”. Tot i que l’equip no va poder puntuar una setmana més, es va poder observar una clara millora en el joc, amb una millor circulació de pilota i més solidesa defensiva. Segons Vargas “ens queda polir aquests moments de desconnexió i errors puntuals, però estem començant a sortir de la mala situació a força de molta feina, d’unir-nos més com a grup i de creure en allò que fem”.

El femení va aconseguir una nova victòria al Pavelló Nou, aquesta vegada després de superar el Futsal Mataró per 4-0. Nair, Paula, Júlia i Alma han estat les autores dels gols colomencs. L’equip va aconseguir sumar tres punts a l’últim partit de la primera volta contra un rival directe per situar-se a la zona noble de la classificació.

Segons l’entrenador, Jordi Segura “l’equip ha plantejat un equip molt seriós mitjançant una pressió alta i molt bona circulació de pilota”. Gràcies al plantejament realitzat per les nostres jugadores, l’equip va saber aprofitar les oportunitats que va tenir i va marxar amb un ampli avantatge al descans (3-0). Tot i això, a la segona meitat “Mataró ens va plantejar més dificultats pujant la línia defensiva, però vam aconseguir mantenir el marcador”. Finalment, Industrias va aconseguir el quart gol quan faltaven set minuts amb el rival intentant retallar distàncies mitjançant el joc de cinc.

D’altra banda, el juvenil va vèncer el CFS Montcada per 6-2 a Santa Coloma amb gols de Víctor Pérez (en tres ocasions), Jorge, Sergi i Walter.

Industrias va aconseguir un bon triomf en un partit molt treballat i en què l’equip rival va jugar durant 30 minuts amb porter jugador. El tècnic, Miguel Ángel Tabarés, va assenyalar que “a la primera meitat l’equip va estar mancat d’encert de cara a porteria, tot i així, vam aconseguir marxar amb 1-0 al descans davant un rival que va buscar el joc de cinc per intentar trencar la dinàmica del partit”. Després del descans, el rival va continuar provant sort amb el joc de cinc, però el juvenil es va mostrar “molt sòlid en defensa i es va saber adaptar a la situació de partit”. D’aquesta manera, l’equip va anar ampliant l’avantatge en el marcat fins a aconseguir el 6-2 definitiu, encaixant el segon gol en els darrers segons del matx.

Pel que fa al cadet, va sumar una important victòria a casa després de superar per la mínima (1-0) el Badalona Futsal Iris. L’infantil va tornar a guanyar, aquesta vegada 5-4 contra el Futsal Mataró, per situar-se al capdavant de la classificació una jornada més. El nostre aleví també va vèncer (13-2), jugant com a local, al Canet FS.

Per la seva banda, el benjamí va guanyar la Unión Santa Coloma Futsal, mentre que el minibenjamí no va aconseguir puntuar davant el FS Olesa.