08 gen. 2023

Juvenil i filial tornen a competir

Tant el juvenil com el filial han tornat a competir aquest cap de setmana en competició oficial després de l’aturada de les festes nadalenques. El filial no ha pogut sumar, mentre que el juvenil ha aconseguit la victòria al Pavelló Nou.

El juvenil celebra la victòria al Pavelló Nou

El juvenil va vèncer Les Corts UBAE a Santa Coloma per 4-2 gràcies als gols de Niel·lo, Jorge i un doblet de Víctor. En un partit on l’equip va portar el ritme i el pes durant la gran majoria dels minuts, els nostres van començar per darrere al marcador després d’encaixar un gol de rebot provinent d’un xut exterior.

El tècnic, Miguel Ángel Tabarés, ha assegurat que al segon temps “vam seguir dominant, però el guió de partit va canviar a causa dels espais que generava la nostra defensa alta, que va afavorir les transicions del rival”. Tot i això, Industrias va aconseguir capgirar el marcador per posar-se 2-1, resultat que el rival igualaria poc després. El 3-2 en els últims minuts va provocar el joc de 5 de les Corts i, gràcies a aquesta situació, l’equip va aconseguir el quart i definitiu gol per obtenir els tres punts en el primer duel de la segona volta.

Per la seva banda, el filial va caure 6-5 davant el Covisa Manresa al Pavelló Municipal El Pujolet. Adri, Mati, Marco i Abdel per partida doble van ser els autors dels gols.

Segons el tècnic, Jorge Vargas, “va ser un partit molt competit i bonic per a l’espectador davant del que probablement sigui el rival més en forma de la Lliga i en una pista molt complicada”. El guió del partit va ser d’un anada i tornada constant en què els nostres van anar de menys a més. Tot i que va haver-hi moltes alternatives al marcador, finalment el conjunt local es va acabar imposant gràcies a un gol sobre la botzina. Tot i la derrota, Vargas destaca “la millora del filial a la segona meitat, on vam capgirar el marcador momentàniament i vam saber atacar la defensa que ens plantejava el rival”.