21 nov. 2022

Juvenil, infantil, aleví i minibenjamí, líders en solitari

Nou cap de setmana amb un balanç molt positiu pels nostres equips de base. El filial va tornar a vèncer i després dels partits d’aquesta jornada, alguns dels nostres equips s’han situat com a líders en solitari.

Imatge del cadet en el partit contra Les Corts UBAE

El filial va obtenir una gran victòria a una pista molt complicada contra el Picassent per 3-6, amb gols d’Aitor, David, Adri, Joan i doblet de Boni. Amb aquests tres punts, el filial encadena una ratxa de 4 partits consecutius puntuant.El tècnic, Jorge Vargas, va destacar que els jugadors “van demostrar un creixement enorme i no només en aspectes tècnics i tàctics, també en altres que influeixen en el joc, en definitiva, es va veure un equip amb ofici i maduresa”. Tot i que l’equip va haver de defensar durant molts moments del partit “vam estar molt solidaris i vam saber aprofitar molt bé les ocasions que vam tenir de cara a porteria”. Durant la segona meitat, l’equip va treballar per mantenir el resultat favorable que havia aconseguit al descans (1-3). Cal destacar el debut del juvenil Akim Rafols, que va tenir una participació destacada al matx.

El femení va caure per 2-1 davant del F.S. Sabadell  amb un gol de Teixi. En un partit que va iniciar de forma brillant per a les nostres tal com va reflectir el tècnic, Jordi Segura, “vam dominar i realitzar un gran primer temps, però ens va pesar molt la manca de punteria de cara a porta, podríem haver-nos marxat al descans amb un avantatge més ampli”. A la segona meitat, el guió del partit va canviar completament i el conjunt local “va aconseguir empatar gràcies a una acció amb el porter jugador”. Tot i l’empat, Industrias va buscar el gol de la victòria amb el joc de cinc, però un error en atac va suposar el segon gol de les locals.

Pel que fa al juvenil, va batre a domicili el F.S. Ripollet per 0-4. Aleix Garcia, Jorge i Niel·lo, per partida doble, van ser els autors dels gols. En un partit que va ser molt treballat i competit, que permet al juvenil mantenir-se al capdavant de la classificació, el tècnic Miguel Ángel Tabares va assenyalar que “ens va costar molt obrir el marcador, ells van tenir dues oportunitats molt bones però per sort , ens vam poder avançar gràcies al gol d’Aleix quan faltaven 5 segons per acabar la primera part”. Al segon temps, l’equip no va baixar la guàrdia i “gràcies a un gran treball defensiu i a la intensitat en la defensa del porter jugador”, l’equip va ampliar el seu avantatge fins a aconseguir el 0-4 definitiu.

Per la seva banda, el cadet no va puntuar en el seu partit com a visitant davant les Corts UBAE, en què va caure per 4-3. Tot i això, tant l’infantil com l’aleví se situen líders en solitari després de vèncer el F.S. Castelldefels (2-12) i Unió Futbol Sala Martorell (2-3) respectivament.

Per acabar, benjamí i minibenjamí van sumar tres punts lluny de casa, després de vèncer el Futsal Masnou C.E. i al Polinya F.S.