19 des. 2021

La base acaba l’any amb bones sensacions

Els equips femení, juvenil, cadet, aleví i benjamí s’han endut la victòria en l’últim partit del 2021. L’infantil ha rescatat un punt en l’últim sospir del partit i el filial li ha plantat cara al segon classificat. Els duels del minibenjamí i prebenjamí han estat ajornats.

L’aleví acaba l’any líder

El filial acaba l’any en cinquena posició amb 27 punts i amb molt bones sensacions. En el partit d’aquest cap de setmana, el conjunt de Jorge Vargas ha plantat cara al segon classificat, el Barceloneta Futsal (3-2). Novo i Abde han estat els golejadors colomencs. Els nostres jugadors han visitat una de les pistes més complicades de Segona B convençuts de treure alguna cosa positiva i han estat a punt de sumar: se n’han anat al descans amb el 0-1 i a falta de pocs minuts per al final el resultat era d’1- 2. Tot i això, el rival ha empatat amb el joc de cinc i ha marcat el definitiu 3-2 en un contraatac ràpid a l’últim minut. El tècnic ha comentat: “Hem plantat cara i se’ns ha escapat al final. Una pena, perquè ha estat un partit molt competit. Ens ha tocat defensar molts minuts i ho hem fet molt bé. Hem concedit molt poc a un rival que té molta qualitat”.

El femení se’n va a l’aturada com a líder amb 24 punts després de guanyar Badalona Futsal Iris per 0-6 gràcies als gols de Teixi (x2), Marta, Nair, Bea i Maria. Les noies entrenades per Jordi Segura han aconseguit la victòria davant de l’equip menys golejat de la Lliga. El partit ha començat amb una bona pressió de les locals, impedint la progressió curta de les visitants, que aprofitaven el contraatac per arribar a la porteria d’Industrias. Les nostres jugadores s’han avançat als dos minuts de joc gràcies a una gran combinació entre Teixi i Marta. Tot i les ocasions generades, no ha estat fins quan faltaven onze minuts pel descans, atacant una superioritat a causa de l’expulsió d’una jugadora rival, quan Maria ha marcat el segon gol i poc després, Bea ha materialitzat una contra per fer el 3 -0 abans del descans. La segona part ha començat, malgrat el resultat, amb una intensa defensa d’Iris, amb aquest plantejament a l’equip li ha costat trobar espais i jugar còmode. Tot i així, ha continuat lluitant i a falta de tres minuts per al final ha sentenciat amb tres gols, el darrer des dels deu metres.

El juvenil s’ha endut els tres punts després de guanyar contra Montcada (8-4) gràcies als gols de Marcel (x2), Marc Barriga, Adri Martinez, Akim, Aleix Garcia, Feijoo i un altre a la porta. Aquesta victòria els permet escalar fins a la quarta posició a la taula (24 punts). En l’últim partit de l’any davant un rival directe, un bon inici no ha estat suficient, ja que el rival ha estat l’encarregat de posar-se al davant amb un 0-2 als primers minuts. Un gran treball coral de l’equip, pressionant molt bé a la primera línia i molt verticals en atac ha permès als d’Edu Roca marxar a vestidors amb el 6-2 favorable. La segona part ha seguit la mateixa tònica que la primera, però quan faltaven 13 minuts el conjunt visitant s’ha arriscat amb el joc de cinc i el marcador s’ha mogut fins al definitiu 8-4. El tècnic ha destacat que ara l’equip té “unes setmanes per endavant per recuperar efectius i preparar la represa de la competició amb l’objectiu de continuar escalant posicions a la classificació”.

Victòria també del cadet contra l’Iris per 4-6 amb gols de Miquel (x3), Aleix, Biel i Naim. L’equip acaba l’any com a segon classificat amb 27 punts. L’equip ha sabut atacar bé la defensa a mitja pista del rival i ha situat el 0-1 a un bon atac posicional. Tot i que el conjunt local ha aconseguit fer el gol de l’empat, els colomencs s’han sabut refer dominant en atac i dificultant la sortida de pressió amb una defensa alta. Amb el pas dels minuts s’han anat fent grans i han aprofitat l’estratègia per anotar tres gols així al còmput global del matx. Al descans el resultat era d’1-4 i a la segona part el marcador s’ha mogut fins al definitiu 4-6, sabent patir amb el joc de cinc rival.

L’infantil ha aconseguit un empat a domicili davant el FS Olesa (4-4) amb gols de Luca, Ángel i dos més en pròpia porta. Amb 22 punts, és quart a la taula. Aquest cap de setmana han visitat una pista complicada i s’han enfrontat aun equip molt físic que els ha posat les coses complicades des del primer moment. Tot i així, els colomencs han aconseguit avançar-se amb un gol de falta directa i han estat a un bon nivell, anant de menys a més en la faceta ofensiva i sabent llegir la seva defensa. En canvi, a nivell defensiu als nostres jugadors els ha costat una mica més i aviat s’han situat amb cinc faltes. El rival ha tingut dues ocasions des dels deu metres i una d’aquestes ha significat l’empat. Minuts després s’han avançat amb el segon gol. Els visitants han tornat a tenir el ritme i el control del partit i així ha arribat el 2-2 abans del descans. A la segona meitat, Industrias ha continuat sent protagonista i ha fet el 2-3, però en dues accions aïllades el conjunt local ha situat el 4-3. Quan faltaven sis segons per al final, Luca ha anotat el gol de l’empat després de lluitar-lo molt.

L’aleví s’ha endut la victòria contra el FS Olesa (3-5). Àlex (x2). Teo, Xavi i Héctor han estat els golejadors colomencs. Després de deu triomfs i un empat, el conjunt d’Eric Sales acaba el 2021 líder amb 31 punts. El duel ha començat amb molt bones sensacions, encara que els nostres jugadors no han acabat d’entrar al ritme de partit. Quan ho han fet han arribat els dos primers gols, després de dos robatoris a primera i mitja línia. En un moment de descontrol el conjunt local ha retallat distàncies amb un gol de falta. La segona part ha seguit la mateixa dinàmica i els visitants han col·locat l’1-3 en una jugada d’estratègia. Minuts després, el nostre porter Enrique ha estat expulsat i els colomencs han encaixat malgrat haver defensat molt bé el tres contra quatre. Tot i així, no han donat opció al rival i han marcat el 2-5. Els locals han situat el definitiu 3-5. El tècnic ha volgut “felicitar l’equip perquè ha fet una lectura molt bona del joc. Marxem a l’aturada amb sensacions molt positives, perquè seguim invictes i les sensacions d’equip cada cop són millors en tots els sentits. L’equip està evolucionant a passos força importants”.

El benjamí també ha acabat l’any amb un triomf i sense encaixar. Ho ha fet davant de l’Arrels per 0-8 amb les dianes de Yon (x3), Arnau (x3) i Raul (x2). També lidera la classificació: amb set victòries i una derrota, suma 21 punts. En un partit al qual arribaven amb moltes ganes per ser l’únic conjunt amb el que van perdre a la primera volta, els colomencs han sortit amb molta intensitat i generant moltes ocasions. Això els ha permès marxar al descans amb un 0-4 al marcador. A la segona meitat han seguit la mateixa dinàmica, mostrant un bon joc, materialitzant les ocasions i finalitzant el partit amb el definitiu 0-8.

Els partits del minibenjamí davant el CFS Montcada i prebenjamí contra el Ripollet FS, que s’havien de jugar aquesta jornada, han estat ajornats. Amb un partit menys, el minibenjamí és segon a la taula amb 18 punts i el prebenjamí tercer amb 12.