21 febr. 2022

La base aconsegueix sis victòries aquest cap de setmana

El femení, juvenil, cadet, aleví i benjamí han sumat els tres punts aquest cap de setmana, mentre que el minibenjamí ha aconseguit la tercera victòria a la Copa Catalunya.

Gran victòria del juvenil a domicili

El filial no ha pogut sumar davant el Sala 5 Martorell (3-1) en una pista sempre complicada. Panés ha marcat l’únic gol de l’equip. Industrias ha començat molt seriós i amb les idees clares i això l’ha portat a posar-se al davant al marcador. Tot i això, amb el pas dels minuts li ha entrat inseguretat a l’hora de tenir la pilota i el rival ha capgirat l’electrònic anant al descans amb el 2-1 favorable. A la segona, els de Jorge Vargas han demostrat una gran maduresa per capgirar la situació i estar més solvents en defensa. Fins i tot han tingut ocasions per fer l’empat, sense fortuna ni tan sols amb l’atac de cinc quan faltava un minut i mig. Quan faltaven segons per al final, el rival ha sentenciat amb el tercer. El tècnic ha comentat: “Sabíem del nivell dels jugadors rivals i del cos tècnic. També de la dificultat de jugar a un pavelló com el de Martorell, amb 800 persones i un gran ambient. Marxem contents per la feina, per ser capaços de canviar el ritme de partit al segon temps. Aquest partit ens ha de servir per aprendre i per millorar en situacions que es puguin donar-se semblants”.

El femení ha sumat una nova victòria contra el Cardedeu per 1-3 amb gols de Claudia (x2) i Paula. El partit ha començat en una tònica irregular, amb l’equip local aprofitant els errors visitants per arribar a porteria. Amb el pas dels minuts, les nostres jugadores han anat entrant al ritme de partit, amb més criteri amb pilota i creant perill. Claudia, amb un xut exterior, ha obert el marcador i la Paula, abans del descans, ha marcat el 0-2. A la segona meitat, Claudia ha aprofitat una passada de Marta per fer pujar el tercer. Tot i així, el Cardedeu ha continuat arribant a la nostra porteria, però Melero ha estat molt segura sota pals. Quan faltaven nou minuts per al final, el partit ha hagut d’aturar-se mitja hora per una lesió d’una jugadora rival. Després d’aquesta situació, l’equip no ha sabut acabar d’entrar al ritme del partit i les locals ho han aprofitat per marcar el seu únic gol.

El juvenil ha guanyat contra el Ripollet per 4-6 gràcies als gols d’Aleix Garcia, Marcel, Feijoo, Adri, Viedma i Arnau Omella. L’equip s’ha avançat al marcador en una jugada de córner al minut 16. A partir d’aquest instant, la defensa individual i l’estratègia rival han provocat moltes pèrdues i inseguretats dels nostres i això ha fet que situessin el 3-1 abans del descans. A la represa, els d’Edu Roca han corregit la falta d’intensitat i, amb molt d’orgull i caràcter, han capgirat el marcador per endur-se el triomf.

El cadet s’ha endut els tres punts davant Les Corts (8-3). Eric (x4), Miquel, Xavi, Aleix i Ayats han estat els golejadors colomencs. Els nostres jugadors han obert el marcador en una jugada d’estratègia als 20 segons de joc, però el rival ha aprofitat un mal rebuig d’Industrias per posar l’empat. Tres minuts després, ens hem tornat a avançar i seguidament hem marcat el 3-1 amb un gran gol. Tot i això, abans del descans els visitants han situat el 3-3. A la segona part, els colomencs han sortit conscients que no podien cedir en cap moment i als primers minuts han aconseguit el quart gol. A partir d’aquest moment, als locals els ha sortit tot tal com estava previst i han jugat molt tranquils i còmodes, defensant bé l’atac de cinc rival i ampliant distàncies fins al definitiu 8-3.

L’infantil ha caigut davant Les Corts (1-5). L’únic gol colomenc l’ha anotat Alexis. Encara que l’equip ha plantejat un bon partit, dos gols en contra en el  seu millor moment han pesat massa i els jugadors no han estat capaços de reaccionar al primer temps. En el segon, una expulsió ha fet que el conjunt visitant ampliés distàncies amb el 0-3 i sentenciés amb dos dobles penals.

L’aleví ha golejat contra el Sant Andreu de la Barca (11-1). Teo (x4), Alberto (x3), Álex, Adri, Iván i Xavi han estat els autors dels gols. L’equip ha estat superior en tot moment i ha dominat el ritme del duel davant un rival que ha plantejat un partit a mitja pista. Els d’Eric Sales han aconseguit atacar amb paciència i llegir l’avantatge que podrien trobar, posant en pràctica tot el que s’ha treballat durant aquesta setmana. En un partit molt seriós i complet, els alevins han tornat a sumar tres punts per continuar líders en solitari. El tècnic ha volgut destacar “la participació dels jugadors de primer any, que han fet un pas endavant. L’equip continua evolucionant i treballant a la línia correcta”.

Victòria també del benjamí contra l’Arrels per 0-9 amb gols de Marc, Leo (x3), Arnau, Martí (x2), Raul i Oliver. Els nostres jugadors han estat superiors al rival i han mantingut la possessió de pilota pràcticament durant tot el partit. Tot i així, hi ha hagut més d’un desajust en defensa que podria haver costat algun gol en contra.

El minibenjamí ha sumat la seva tercera victòria a la Copa Catalunya davant el Mataró (0-6). Asier (x2), Joel (x2), Marc Pérez i Dídac Silva han estat els golejadors de l’equip. Els colomencs han lluitat des del principi fins al final i han demostrat el que han treballat durant tota la setmana.

El prebenjamí, també en un duel de Copa, ha perdut contra el Ripollet (0-13) en un partit que han començat molt bé, tenint tres ocasions clares per posar-se al davant al marcador. No han aconseguit marcar i el rival ha començat a atacar i ha aconseguit fer el 0-1. El conjunt visitant ha estat superior i ha ampliat distàncies amb el pas dels minuts.