21 març 2022

La base continua creixent

El filial, femení, juvenil i aleví han aconseguit la victòria en els partits de la Lliga. El benjamí i el minibenjamí també ho han fet en els de la Copa Catalunya.

El benjamí passa de ronda a la Copa Catalunya

El filial ha sumat els tres punts davant el Ye Faki (2-5) gràcies als gols d’Abde, Panés, Laca i Novo (x2). Els de Jorge Vargas han visitat la pista d’un rival complicat i que des del canvi d’entrenador ha sumat molts punts. Després d’una primera part igualada, però amb moltes ocasions per als visitants, s’ha arribat amb el 0-1 al descans. La segona ha seguit la mateixa dinàmica, fins que s’ha arribat a un instant on aquesta ha canviat i els nostres jugadors ho han passat malament durant uns cinc minuts. D’aquesta manera el rival ha aconseguit capgirar el marcador (2-1). L’equip no ha abaixat els braços en cap moment i ha continuat creant ocasions per remuntar el resultat advers i endur-se la victòria.

El femení ha aconseguit el triomf a casa davant l’OAR Gràcia Sabadell per 7-1 amb gols de Clàudia, Bea, Paula (x2), Alba, Sandra i Nair. El partit ha començat amb un clar domini de les locals, que han aconseguit avançar-se al marcador en els primers minuts de joc. A partir d’aquest moment s’han adaptat al ritme de joc de l’equip rival, que intentava sorprendre amb pilotes llargues i parets interiors. Després d’un temps mort, progressivament l’equip ha tornat a agafar les regnes del partit i ha marxat al descans amb el 4-0. A la segona, les de Jordi Segura han continuat insistint amb una defensa agressiva en primera línia i arribant a porteria fins a situar el 6-0. Les visitants han aprofitat un error defensiu per marcar el seu únic gol, però les locals han reaccionat i han tancat el partit amb el 7-1. El tècnic ha comentat que són “tres punts molt importants que ens ajuden a entrar en un tram molt complicat de la temporada depenent exclusivament de nosaltres”.

Victòria també del juvenil aquesta jornada. Els d’Edu Roca han guanyat contra el Futsal Vicentí per 5-0. Els gols han estat obra de Jorge (x2), Omella, Akim i Viedma. El partit ha començat força igualat i tot i no estar gaire fluids en atac, els locals han tingut ocasions molt clares en transicions. Tot i així, no han sabut aprofitar un llançament de deu metres després de l’expulsió amb vermella directa del porter visitant i tampoc els dos minuts de superioritat. Abans del descans, Industrias ha aconseguit obrir el marcador. A la represa, l’equip s’ha mostrat molt sòlid, tot i que el rival ha tingut un parell d’ocasions per acostar-se al marcador. Amb el pas dels minuts, els nostres jugadors han deixat sentenciat el matx amb quatre gols més.

El cadet no ha pogut sumar contra el Manresa (9-2). Xavi i Toni han estat els autors dels gols visitants. Tot i ser superiors en els primers minuts, el rival ha arribat amb perill i ha marxat al descans amb el 3-0 favorable. A la segona, Industrias ha començat amb un minut i mig en superioritat a causa de l’expulsió d’un jugador local en els darrers 30 segons de la primera. Tot i tenir ocasions en aquesta situació, no han sabut aprofitar-les i el rival ha ampliat distàncies amb dos gols més. Al 33′, per fi la pilota ha entrat i els de David Ruiz han inaugurat el marcador, però el rival ha continuat ampliant distàncies fins al definitiu 9-2.

L’infantil també ha caigut contra el Manresa (1-8). El gol local ha estat obra d’Àngel. Els nostres jugadors han lluitat tota la primera part, però al començament de la segona han perdut l’ordre i han encaixat cinc gols en cinc minuts. Tot i aconseguir refer-se, el partit ja s’havia posat molt complicat.

L’aleví ha aconseguit els tres punts a la pista del Manresa (2-3) gràcies als gols d’Álex (x2) i Alberto. Els jugadors d’Eric Sales han estat molt superiors a la primera part i s’han avançat amb un gol en una jugada d’estratègia. Han sabut entendre les intencions amb pilota, han llegit com defensar el joc rival amb pivot i han guanyat el partit a partir de la defensa, tot i estar una mica precipitats en alguns minuts del primer temps. Abans del descans, Álex, que arribava d’una lesió, ha marcat dos gols per fer pujar el 0-3. A la segona meitat, el Manresa ha marcat un gol al primer minut i això ha fet que es creixés. Tot i estar una mica millor que els nostres jugadors i d’anotar el segon gol, Industrias ha sabut competir amb paciència i aconseguir una victòria molt important per continuar liderant la classificació en solitari.

El benjamí no ha pogut passar de l’empat davant de la Unió (2-2). Yon i Oliver han estat els golejadors colomencs. Els nostres jugadors han començat per darrere del marcador i s’han vist en aquesta situació durant gran part del partit. Tot i tenir moltes ocasions, no han aconseguit marcar al primer temps. Els jugadors han fet una gran feina a nivell defensiu, pressionant la sortida de pilota rival i evitant que aquest jugués còmode. A la segona part, els de Clàudia Río han igualat el marcador gràcies a un gol de falta i pocs minuts després s’han posat per davant amb un altre gol de falta. Quan restaven dos minuts per al final, els visitants han marcat el gol de l’empat.

A més, el benjamí també ha disputat una eliminatòria de la Copa Catalunya davant de l’Iris. Els jugadors de Clàudia Río han aconseguit la victòria per 2-6. Els golejadors han estat Yon (x2), Leo, Arnau, Pol i Raul. S’han avançat amb un gol de falta i han dominat el partit en tot moment, encara que el rival ha aconseguit fer el gol de l’empat. Tot i això, els visitants no han abaixat els braços i han marxat al descans amb el favorable 1-4. A nivell ofensiu no s’han posat nerviosos en cap moment i això els ha permès continuar jugant a un nivell molt alt per sentenciar el partit en el segon temps.

El minibenjamí ha aconseguit la victòria contra el Mollet (6-1) a la Copa Catalunya gràcies als gols de Joel, Joao, Pérez, Parra, Silva i Asier. Els nostres jugadors han dominat en tot moment i han demostrat la feina de tot l’any practicant diferents jugades i estratègies.

El prebenjamí ha perdut contra Montcada (6-3). Gael, Unai i Iker han estat els golejadors colomencs. En un partit disputat, Industrias ha començat avançant-se aviat al marcador, però el rival ha aconseguit capgirar-lo abans del descans. A la segona, el conjunt local ha marcat tres gols en cinc minuts i encara que els jugadors entrenats per Jose Novo han tingut opcions per retallar distàncies, no han pogut finalitzar les jugades en gol.