09 set. 2017

La Copa Catalunya més igualada se l’endú el Barça (1-3)

Catgas Energia es va quedar una vegada més sense poder alçar la Copa Catalunya que va tornar a ser pel Barça (1-3) en una final marcada per l’expulsió de Juan Carlos a la primera meitat i en la qual els colomencs van aguantar el tipus fins a l’últim sospir.

El primer temps es va iniciar amb un primer avís en forma de pilota al pal de Leo Santana quan no s’havia arribat el primer minut de partit. No obstant això els colomencs lluny de deixar-se intimidar van aconseguir en la seva primera arribada a porteria contraria inaugurar el marcador. Ximbinha va aprofitar un servei de banda per fer l’1-0. Arran d’aquest primer gol el Barça es va descentrar i Catgas Energia va poder aprofitar-ho. Juan Carlos en diverses ocasions va tenir en les seves botes el segon del seu equip però la seva expulsió per doble amonestació va ser un punt d’inflexió en el partit. El Barça va aprofitar la superioritat numèrica per empatar mitjançant Rivillos. Dyego en una jugada personal va remuntar (1-2) i amb els dos equips carregats amb cinc faltes, Ximbinha va enviar un 10 metres al pal mentre que Dyego no va saber aprofitar un lliure directe per obrir bretxa al marcador.

A la segona part amb les peces justes i malgrat el major fons d’armari dels barcelonistes, Catgas Energia no es va deixar atropellar. Els nostres jugadors van tenir fins i tot opcions per empatar, especialment Pol Pacheco, i el partit va discórrer en el terreny de la incertesa. Els porters van aconseguir que el marcador no es mogués gairebé fins al final. Paco Sedano que va jugar aquest període va ser protagonista de la jugada polèmica del partit per fer caure a Ari que els col·legiats no van considerar com a penal malgrat les seves protestes. El brasiler va actuar de porter a la recta final per intentar amb l’atac de cinc l’empat però va ser Adolfo a porteria buida a manca de 3” qui va establir el definitiu 1-3.