06 oct. 2017

La primera victòria arribà després de remuntar a l’últim minut (6-7)

Per fi va guanyar el nostre equip a la Lliga. Ha hagut de ser a El Cabanyal davant un bon Llevant i una altra vegada marcant 7 gols. Els mateixos que la passada temporada també van servir per fer-se amb la victòria. Aquesta vegada de manera més ajustada, amb molt suspens i després d’un esforç titànic que va permetre capgirar el marcador en l’últim minut de partit amb gols de Ximbinha i Ari Santos.

Era la primera vegada que Catgas Energia podia comptar amb tots els efectius de la primera plantilla i després de tres jornades sense vèncer, l’equip necessitava rearmar-se sumant els tres punts i continuar la seva progressió. Ho va fer amb molt patiment després de començar malament el partit. Es va reposar i no es va rendir malgrat el 5-2 que reflectia el marcador en el minut 25. Amb Ari Santos sortint d’una lesió, amb Iago Míguez amb molèsties en un peu i amb Pol Pacheco sense estar al cent per cent. Major mèrit. L’altra bona notícia que ens va deixar aquesta jornada per al nostre equip va ser la reaparició de David Álvarez i l’estrena de Juan Carlos com a golejador amb un doblet.

La victòria, tan necessària com a terapèutica per al grup, permet ara afrontar els propers reptes amb major confiança i serenitat. La Copa del Rei a partit únic aquest proper dimecres davant el CCR Castelldefels (Can Vinader, 20.30) i una nova cita de lliga el diumenge 15 a casa davant el Peñiscola (12.00).