02 maig 2021

La victòria del filial el més destacat del cap de setmana

Industrias B va guanyar (3-1) al CFS Arenys de Munt en un partit complicat que es va haver de resoldre en els últims minuts sobretot per la falta de punteria del nostre filial. Els gols van ser obra de Navarro, Coco i Lavado. El femení va relliscar a casa contra Futsal Terrassa (3-3) en un partit on li va faltar intensitat a la primera part i encert en atac al segon temps malgrat els gols de Sandra (2) i Joana. Per últim el juvenil va caure a casa contra el Barça (2-9) en el pitjor partit de la temporada. L’equip de Jordi Marín va estar molt lluny de la seva versió habitual. Van marcar Adri Sánchez i Adri Bosch.

El filial es va imposar a un rival molt ben treballat i que no és al lloc que potser es mereix a la classificació pel joc que desplega. Per tant el partit contra Arenys de Munt va ser difícil sobretot per la defensa zonal que fa servir. A Industrias B li va faltar dinamisme i li va pasar factura el cansament per l’acumulació de partits. En una semana era el tercer que jugava el conjunt de Jorge Vargas. Malgrat tot això el control va ser colomenc i les ocasions també. De fet en va tenir moltes però va fallar molt a la finalització i el resultat final va ser incert perquè amb  2-1, l’Arenys va jugar de cinc buscant l’empat. Es va saber patir i es va acabar per marcar el gol de la tranquilitat per sumar tres punts molt importants per mantenir la categoria.

Per la seva banda el femení va fer un pas enrere i no va passar de l’empat contra un equip que lluita per la permanencia però que va estar molt més fort mentalment sobretot en la primera part. El nostre equip va marxar al descans amb un marcador desfavorable 1-2 i va aconseguir capgirar la situació en la segona meitat on va remuntar i va disposar de moltes ocasions que incomprensiblement no va poder o no va saber aprofitar. Una errada va permetre al Futsal Terrassa empatar.

El femení no va poder guanyar a casa

El juvenil no va tenir el seu dia i va fer un pobre partit contra el Barça en un duel on el nostre equip va estar molt lluny del seu potencial. La falta d’encert al començament del partit on va desaprofitar dues ocasions va ser premonitori. El Barça ja guanyava a la mitja part 1-4. La segona part no va oferir canvis i l’avantatge visitant es va fer més  gran. Jornada per oblidar i passar página.