09 maig 2022

L’aleví es proclama campió de Lliga

A falta d’una jornada per acabar la Lliga, l’aleví s’ha proclamat campió. Enhorabona!

L’aleví s’ha proclamat campió de Lliga després de guanyar per 0-5 el CN ​​Sabadell amb gols d’Iván (x2), Xavi (x2) i Héctor, amb 71 punts a la classificació i a falta d’una jornada. El tècnic, Eric Sales, ha volgut “agrair l’esforç dels jugadors durant tota la temporada, a les famílies per acompanyar-nos i al club per recolzar-nos”.

En la penúltima jornada de la competició, els colomencs han dominat en tot moment i el porter del Sabadell ha estat el jugador més destacat del conjunt rival. Els nostres jugadors han començat el partit tranquils, amb serietat i conscients que seria un partit llarg. Tot i crear moltes ocasions, la pilota no ha volgut entrar fins a la recta final del primer temps. A la represa, amb el 0-1 al marcador, els visitants han decidit molt bé de cara a porteria i han ampliat distàncies fins al definitiu 0-5.

El filial ha acabat la Lliga amb victòria davant d’Escola Pia per 4-6 gràcies als gols de Marco, Adri (x3), Laca i Riki. Després d’una primera part on els colomencs han estat bé en atac, però no prou intensos en defensa, s’ha arribat al descans amb el 4-3 desfavorable. A la segona meitat els visitants han millorat aquest aspecte i han aconseguit remuntar amb un parcial de 0-3. Ara, els de Jorge Vargas ja pensen plenament en el Playoff d’ascens a Segona Divisió i en la primera eliminatòria davant el Sala5 Martorell.

El femení ha sumat els tres punts davant el Magic Sants (5-1). Marta (x2), Teixi, Julia i Claudia han estat les autores dels gols. El partit ha arrencat amb molt bona dinàmica, les colomenques han sabut llegir bé la defensa tancada del rival i als pocs minuts han obert el marcador. Poc després, una bona pressió i gràcies a un bon joc col·lectiu han continuat arribant a porteria per fer el segon. El tercer ha arribat d’una acció d’estratègia. A partir d’aquest moment les locals s’han confiat i el rival ho ha aprofitat per marcar el primer gol. La segona part ha seguit el mateix guió i les de Jordi Segura han aconseguit ampliar el marcador fins al definitiu 5-1.

El juvenil no ha pogut sumar contra Montcada (3-2). Ivan Bonillo ha fet els dos gols de l’equip. Tot i entrar bé al partit i amb una bona intensitat defensiva, a mesura que han anat passant els minuts l’equip s’ha anat trobant incòmode a la pista. L’equip visitant ha anat alternant el joc de cinc i, després d’un robatori, Industrias ha aconseguit obrir el marcador. Tot i això, Montcada ha tornat a signar l’empat en una transició. Quan faltaven 4 segons per al descans, els d’Edu Roca han encaixat el 2-1. A la segona part l’equip ha recuperat la intensitat defensiva i ha atacat millor la seva defensa a mitja pista, però Montcada ha estat capaç de situar el 3-1 quan faltaven 8 minuts. Amb el joc de cinc, els colomencs no han estat del tot encertats, però tot i així han aconseguit el 3-2 i han gaudit de tres ocasions clares per empatar el partit, sense fortuna.

El cadet ha aconseguit la victòria a domicili davant Mataró (1-4) gràcies als gols de Miquel (x2), Eric i un altre a pròpia porta. Els colomencs han aconseguit un avantatge de 0-2 a la primera meitat, en què han controlat el ritme del joc i han estat encertats de cara a porteria. Tot i això, un error en l’elaboració ha significat l’1-2. Abans del descans, Eric ha ampliat distàncies amb el tercer gol. A la segona meitat el control l’ha tingut Mataró, però un gol en pròpia porta ha sentenciat el partit.

Triomf també de l’infantil a la pista de l’Arenys (5-8). Marcos, Arnau Sanchez (x2), Alexis, Ángel (x3) i Luca han estat els golejadors colomencs. Industrias ha competit molt bé en una pista molt exigent i ha estat capaç de resistir al joc de cinc del rival per acabar rematant el partit i sumant els tres punts.

El benjamí ha caigut per la mínima davant del Cerdanyola (2-1). Leo ha fet l’únic gol de l’equip. Els de Clàudia Río s’han enfrontat a un rival molt intens i incòmode a l’hora de jugar. Tot i avançar-se amb un gol després d’una gran jugada col·lectiva, a la segona meitat els locals han aconseguit capgirar el marcador.