04 abr. 2022

L’aleví, ferm cap a l’objectiu

Aquest cap de setmana l’aleví i el benjamí han aconseguit la victòria als partits de Lliga i el minibenjamí ho ha fet a la Copa Catalunya. El femení no ha pogut passar de l’empat, mentre que el juvenil, l’infantil i el prebenjamí no han pogut sumar. El filial i el cadet no han tingut compromisos.

El femení ha sumat un punt davant el segon classificat, el Sant Cugat (3-3) i manté el marge de quatre punts amb el rival directe. Sandra, Clàudia i Marta han estat les golejadores de l’equip. El partit ha començat amb un gol al segon minut de joc i a partir d’aquest instant Industrias ha tingut la iniciativa del joc i ha jugat amb paciència amb la pilota i controlant les sortides de pressió visitant. D’aquesta manera, les locals han materialitzat el segon gol gràcies a una jugada d’estratègia. A pocs minuts del descans han situat el 3-0. A la segona meitat, els rols han canviat i el Sant Cugat ha pujat la intensitat, arribant amb perill a la porteria de Melero i retallant distàncies amb un primer gol. Els nervis han passat factura a les de Jordi Segura i en un error defensiu en una transició les visitants han situat el 3-2 i posteriorment, quan faltaven cinc minuts per al final, el 3-3. En els últims compassos tots dos equips han jugat amb una intensitat molt alta i qualsevol dels dos es podria haver emportat la victòria, però el partit ha acabat en taules.

El juvenil ha caigut per la mínima davant les Corts (2-1). Sergi Viedma ha marcat el gol colomenc. En un partit molt igualat, els locals han aprofitat dos errors greus a la primera part per avançar-se 2-0. Els nostres jugadors, tot i generar molt en atac posicional i en transicions, no han aconseguit obrir el marcador. Quan faltaven 8 minuts per al final, els d’Edu Roca han retallat distàncies amb un gol a la sortida d’un córner i a falta de 5′ han optat pel joc de cinc, on han gaudit d’ocasions i han estavellat una pilota al pal.

L’infantil no ha pogut sumar davant de l’Hospitalet Bellsport (4-3). Arnau Sánchez (x2) i Alexis han estat els golejadors de l’equip. En un duel complicat, Industrias ha mostrat un bon joc a la primera part, però no ha estat capaç d’aprofitar les ocasions. A la segona, això els ha passat factura i mentre que arribaven els gols rivals, els nostres no pujaven al marcador. Els nervis i les presses en els darrers minuts han comportat que la balança es decantés per als locals.

L’aleví ha fet un pas més cap a l’objectiu d’aconseguir el títol de Lliga davant de Martorell (2-3). Álex (x2) i Alberto han marcat els gols colomencs en un partit molt complicat. En els primers minuts han competit bé, però algunes situacions no les han aconseguit finalitzar i no han decidit bé als últims metres davant un equip que sap aprofitar els errors. De fet, en els primers 7 minuts ha estat Martorell l’equip que podria haver obert el marcador, però no ho ha fet i després d’un temps mort sol·licitat per Eric Sales, l’equip ha reajustat la defensa. Industrias ha tingut més intencions amb pilota i ha millorat en defensa, aconseguint així el primer gol. Un cop ha tingut el partit controlat, un error ha significat l’empat de l’equip local amb el qual s’ha arribat al descans. A la segona meitat els visitants han seguit millorant enrere i han generat més ocasions, però no han estat encertats de cara a porteria. El rival ha fet el gol de l’empat d’estratègia, però els nostres jugadors han continuat lluitant i s’han tornat a posar per davant amb el 2-3. Tot i això, no han estat capaços de tancar el partit amb algun gol més que li donés tranquil·litat per afrontar els últims minuts.

El benjamí ha aconseguit el triomf contra l’Arrels per 3-1 amb gols de Raul, Yon i Arnau. En els primers minuts han encaixat un gol després d’un rebot amb mala fortuna i a partir d’aquest moment als de Clàudia Río els ha costat trobar-se còmodes tant en atac com en defensa. Tot i això, no han tirat la tovallola i en l’última acció de la primera meitat han igualat el marcador. Aquest mateix guió s’ha seguit a la segona part, però en aquests minuts amb més sort de cara a porteria i aconseguint el 3-1 final.

El minibenjamí ha aconseguit una victòria més a la Copa Catalunya. Ho ha fet davant el Mataró per 7-3 gràcies als gols de Joao (x2), Asier (x2), David (x2) i Aleix. La superioritat de l’equip local s’ha vist reflectida durant tot el partit tot i marxar 2-1 al descans. Gràcies a una gran segona part, Industrias ha ampliat distàncies fins al definitiu 7-3.

El prebenjamí ha perdut el partit de la Copa Catalunya contra el Ripollet per 8-1. El gol visitant l’ha anotat Marcel. Els de Jose Novo han començat molt bé, però després d’un error, el rival ha fet el 1-0. Tot i tenir ocasions i protagonisme en el joc durant diversos minuts, no han aconseguit finalitzar les jugades. En canvi, els locals han arribat més vegades i han fet pujar el 3-0. Abans del descans Industrias ha retallat distàncies amb un gol, però a la segona part ha baixat la intensitat i el rival ho ha aprofitat per situar el 8-1.