09 juny 2018

L’infantil es proclama campió de la Copa Catalunya (2-1)

L’infantil de Catgas Energia s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya a Martorell després de derrotar en la final a Les Corts UBAE (2-1) amb gols d’Adrià Fernández i Sergio Feijoo. El nostre equip, contra pronòstic, va superar en un final de partit molt emocionant l’atac de cinc i l’expulsió de Jorge Pérez. Victoria molt merescuda davant un gran rival.

Excel·lent  final de campanya de l’infantil de Catgas Energia que es va imposar a l’actual campió de Lliga en un brillant partit, amb moltes oportunitats de gol, i sobretot molta incertesa.

A la primera part una sortida molt intensa del nostre equip va sorprendre a Les Corts UBAE que va veure com la seva porteria passava per seriosos problemes amb Pol Cano com a principal estilet. El pas dels minuts va equilibrar el partit però es va mantenir l’agressivitat dels colomencs. Els barcelonins van donar els seus primers senyals de vida en atac amb Óscar Aguilera i Abraham Pérez va haver d’emprar-se en diverses accions. Abans d’arribar al descans Catgas Energia va tornar a posar cèrcol a la porteria rival i potser va merèixer millor sort que la va reflectir el marcador amb els jugadors enfilant el camí cap als vestidors.

A la represa Les Corts UBAE va millorar les seves prestacions amb un Albert Conesa més protagonista i la igualtat va ser una constant en aquest segon temps en el qual els colomencs van estar molt prop del gol en una acció col·lectiva culminada per Rubén Rodó  i una pilota al pal de Jorge Pérez. Arribats a l’equador d’aquest període una jugada de Pol Cano va permetre a Adrià Fernández inaugurar el marcador per al nostre equip que segons després va posar el 2-0 gràcies a Sergio Feijoo. Amb vent a favor i un gran treball defensiu als barcelonins no els va quedar més remei que posar en pràctica el joc de cinc. En la primera circulació Óscar Aguilera va retallar les distàncies (37’) però el pitjor estava per arribar perquè Jorge Pérez va veure la segona groga i va ser expulsat a falta d’ 1’06” per a la conclusió del partit. Els jugadors de Dani Martínez van aguantar la pressió amb un Abraham Pérez impecable a la porteria i van fregar el tercer gol amb algun tir des de pista pròpia que no va acabar a la porteria rival per molt poc.