20 gen. 2019

L’infantil lider i el femení a l’alça

Els equips de base d’Industrias Santa Coloma han saldat gairebé tots amb bons resultats els seus partits de competició d’aquest cap de setmana. Destaquen els triomfs de l’infantil que l’ha ajudat a pujar al lideratge de la seva categoria per davant del Barça i del femení contra pronòstic davant un dels millors equips de la Divisió d’Honor, el Futsal Mataró.

Alegria al vestidor colomenc després de guanyar a Futsal Mataró (5-4)

El nostre filial va perdre a la pista del CN Sabadell (3-2) malgrat els gols de Vall i Adri Orellana. A la primera part els vallesans van ser millors i es van marxar al descans amb un marcador que va poder ser molt més ampli al seu favor. A la segona meitat va reaccionar Industrias Santa Coloma B però malgrat mostrar-se superior va fallar en la finalització. En l’última acció del partit es va produir una polèmica jugada amb unes possibles mans d’un jugador del CN Sabadell dins de la seva àrea que no va ser castigada amb penal pels àrbitres. La setmana vinent hi haurà jornada de descans per la celebració de la fase prèvia del Campionat d’Espanya de seleccions territorials sub19.

D’altra banda el femení va jugar un dels millors partits de la temporada i va aconseguir una victòria de prestigi davant Futsal Mataró (5-4) amb els gols de Marta (2), Cris, Sandra i un altre en pròpia porteria. Amb la igualtat presidint el duel les jugades d’estratègia li van donar vida a Industrias Santa Coloma a la primera meitat (2-3). En el segon període el major encert ofensiu de les nostres jugadores els va permetre capgirar el marcador situant-se amb un 4-3. Malgrat l’empat visitant amb atac de cinc, una acció col·lectiva ben resolta per part colomenca li va donar la tercera victòria consecutiva a la Lliga al conjunt de Jordi Cobo.

La resta de resultats i golejadors van ser aquests:

Resultats equips base
Prebenjamí Industrias Santa Coloma 52FS Sant CugatGols: Dídac Silva -3-, Pol i Gael
MinibenjamíMaristes Sants Les Corts 23Industrias Santa Coloma Gols: Javi, Yon i Oliver
Benjamí AIndustrias Santa Coloma 110At. Masnou Futsal Gols: Marcel -5-, Eric -2-, Adrià -2-, Xavi i Unai
Aleví Industrias Santa Coloma 43FS Sant Joan VilassarGols: Alberto, Sterling, Luca i Héctor
Infantil Industrias Santa Coloma 32FS Olesa Gols: Julen Coleto, Morales i Salgado
CadetIndustrias Santa Coloma74FS Sant CugatGols: Miquel -2-, Akim -2-, Raúl Pimienta -2- i Biel