29 oct. 2022

Massa càstig a Cartagena (7-1)

Industrias Santa Coloma es va veure superat per un Jimbee Cartagena més efectiu en el joc ofensiu (7-1). Després d’una primera part igualada vam encaixar un 3-0 que ens va posar el partit costa amunt. Verdejo va ser l’autor del gol colomenc al tram final del duel.

La bona ratxa de victòries va acabar a Cartagena en un partit amb un final massa dur per als nostres. En una primera part amb molt de ritme i bons minuts per als dos conjunts, les ocasions van arribar a les dues porteries. Les més clares van ser les de Povill, que va enviar un xut fora per poc, i Khalid, que va topar amb Chemi fins a dues vegades. A la nostra porteria, Mario va estar atent a una finalització de Waltinho i una jugada d’estratègia local. Tot i això, a l’equador del primer temps els de Duda van sorprendre amb dos gols consecutius.

Xavi Closas va sol·licitar temps mort i després d’aquest, Àlex Lacambra, jugador del filial, va debutar a Primera Divisió i va participar en diverses rotacions al llarg del partit. Tot i el resultat advers, els nostres ho van seguir intentant i van tenir ocasions per retallar distàncies. Un xut al pal de Nil després d’una jugada individual de Cardona al minut 17 va ser la més clara abans del descans, al qual es va arribar amb el 3-0 després del gol de Lucao a l’últim minut.

A la segona part el guió va canviar, Jimbee Cartagena va ser superior i amb el pas dels minuts va anar ampliant distàncies al marcador. Amb l’entrada de Borja sota pals a la represa i els minuts posteriors per a Abdel del filial, Closas va aprofitar tots els jugadors desplaçats a Cartagena.

Als primers cinc minuts del segon temps, Mellado va posar el 5-0 i va complicar una possible remuntada. Tot i així, ho vam intentar amb el joc de cinc quan restaven catorze minuts per al final per mitjà de David Peña. Waltinho va aprofitar un error en l’elaboració per anotar el sisè a porta buida. Industrias va arriscar i, després de molt insistir, Verdejo va veure porteria al minut 35 abans que Lucao tanqués el marcador amb el definitiu 7-1.