• Martínez Segovia
  • Munez Carpintero
  • Terry
  • Gabriel

Victòria a domicili en una pista que no sempre  li ha abat bé al nostre equip. Industrias Santa Coloma va guanyar amb solvència al ‘Ciudad de Tudela’ a un Aspil Jumpers Ribera Navarra (3-6) al que va sotmetre des del primer minut de partit. Excel·lent debut.

David Álvarez celebra un dels gols d’Industrias Santa Coloma a Tudela

Inici de Lliga amb pas ferm d’Industrias Santa Coloma que es va imposar amb autoritat a Aspil Jumpers Ribera Navarra. El començament de partit somiat per qualsevol entrenador el va aconseguir l’equip de Javi Rodríguez que als 10 segons ja havia fet el primer gol. El 0-1 va ser obra de Sepe que no ho va celebrar per respecte al seu ex equip i a la que va ser la seva afició.

La diferència entre tots dos equips va estar sempre en la intensitat que va permetre a Industrias exercir una pressió alta que va dificultar gairebé sempre la sortida de la pilota dels tudelans. El conjunt de Pato superat va rebre un altre cop als 8 minuts amb el 0-2 signat per Cardona. El tècnic local es va veure obligat a demanar un temps mort a la recerca de la necessària reacció. El resultat fins a aquest moment era just i fins i tot curt per culpa de l’actuació de Gus. Una falta llançada pel brasiler Terry va sorprendre a Borja i va retornar al conjunt navarrès al partit (1-2). No obstant això Industrias no va fer concessions i va respondre amb el tercer gol que va anotar el capità David Álvarez. Gairebé immediatament i sense temps per a assimilar el 1-3 va arribar el quart del nostre equip que va aconseguir Drahovský que d’aquesta manera s’estrenava com a golejador en partit oficial. El major ritme i rodatge no deixava opcions al rival que va tirar d’atac de cinc amb Terry i que abans d’arribar al descans en una jugada molt afortunada va aconseguir retallar diferències per mediació de Dani Martín (2-4).

A la represa Industrias Santa Coloma no va transmetre dubtes. L’equip de Javi Rodríguez va mantenir un perfil alt, va generar problemes en la defensa tudelana i en una transició ràpida va tornar a trobar merescut premi amb el 2-5 d’Uri Santos que va resoldre amb eficàcia el mà a mà davant Gus (min.24). Pato va tornar a buscar a través del joc de cinc la solució a l’irregular partit dels seus. Faltaven 12 minuts i Dani Martín es va enfundar la samarreta de porter. El 3-5 de Gabriel, aprofitant un rebuig, va retornar les esperances al conjunt local però una pèrdua de pilota va permetre a Verdejo col·locar un 3-6 que va significar un revés definitiu a les aspiracions de Ribera Navarra. El nostre equip va continuar treballant perquè l’adversari no va desistir en cap moment però no va patir per a mantenir l’avantatge i va sumar els tres primers punts d’aquesta Lliga.