• Kadinho
  • Pato
  • Rufino
  • Javi Rodríguez (entr)

Industrias Santa Coloma va sortir amb les mans buides del ‘Ciudad de Tudela’ en un partit en el qual va ser superior a Aspil Jumpers Ribera Navarra (3-2) per domini i ocasions. L’equip de Javi Rodríguez va merèixer molt més i no obstant això torna a casa després de patir la quarta derrota de la Lliga. Els gols de Drahosvký i de Sepe van ser insuficients.

Derrota injusta al Ciudad de Tudela

El primer temps va tenir un començament trepidant amb una bona arrencada d’Industrias Santa Coloma. Drahovský va disposar de tres ocasions per a inaugurar el marcador en el minut 2 però es va trobar amb una excel·lent resposta del meta local, Marcao. Del possible 0-1 es va passar al 1-0 amb una recuperació en primera línia de David que ell mateix va finalitzar en  gol a plaer després de l’assistència del seu company Pintinho. La reacció colomeca va ser immediata i una passada filtrada en banda d’Uri Santos va arribar a Verdejo que va buscar en el segon pal a Drahovský que va marcar sense oposició. Era el 1-1 i només havien transcorregut 4 minuts. Una altra oportunitat de Draho que es va anar fora per poc i un pal de Pintinho van completar un tram inicial de partit que segurament va agradar als espectadors però poc als dos entrenadors.

Amb el partit obert es van succeir les ocasions en totes dues porteries. Pintinho va estar a prop de fer el segon dels tudelans després d’una falta picada per Nacho Gómez i Sepe ho va intentar des de la mitja distància. Però van ser Khalid i Bermusell en una mateixa acció els que més a prop van estar d’un nou gol. El robatori de Khalid dins de l’àrea amb un tir ràpid va ser refusat per Marcao que va fer el propi davant Bermusell quan va recollir el rebuig del porter.

Pato va demanar un temps mort veient que el partit es decantava del costat colomenc. Des d’aquest moment Marcao es va passar molts minuts fora de la seva àrea per superar la pressió visitant. Això va crear problemes i Borja va aparèixer amb encertades intervencions. Curiosament quan pitjor ho estava passant Industrias va arribar el gol de Sepe després d’un servei de banda d’Uri Santos. Control i rematada dins de l’àrea per a anotar el 1-2 sense celebració per respecte a la que va ser la seva afició. El partit va entrar en una fase de domini local. Els de Javi Rodríguez es van defensar més però no van renunciar a l’atac. Sepe des de la mitja distància ho va intentar i Uri Santos quan ja s’arribava al descans va tenir una doble oportunitat per a ampliar l’avantatge però aquest tercer gol no va arribar.

La segona part es va reprendre amb una rematada de volea de Nacho Gómez que es va estavellar al pal. Els tudelans havien sortit amb la consigna clara de pressionar i empatar per la via ràpida. I a fe que ho van aconseguir sobretot per la falta de contundència d’Industrias Santa Coloma en una pilota que va acabar finalment als peus de Terry que no va perdonar i va fer pujar el 2-2 en el minut 23 de partit. Com va passar en la primera part la reacció del nostre equip va ser instantània i finsa dues vegades Verdejo va poder tornar a posar en avantatge als seus. Pintinho, sota pals, i Marcao, en un mà a mà, ho van impedir.

Amb David Álvarez en pista, no havia jugat en els primers 20 minuts, Industrias va ser més profund en atac. Sepe i Drahovský van malgastar una clara ocasió per  desfer l’empat, Verdejo ho va tornar a intentar però Marcao li va arrabassar aquesta possibilitat en l’últim moment. Va respondre Ribera Navarra amb un xut de Kadinha que es va trobar amb una magnífica aturada de Borja que no obstant això no va poder fer res segons després en el gol de Gabriel Vasquez (min.33). El 3-2 va accentuar el domini clar del conjunt de Javi Rodríguez. David Álvarez en una paret i després en una acció individual va poder empatar. La cinquena falta d’equip dels locals i l’atac de cinc amb Corso de porter va augmentar la pressió sobre el marc contrari. David Peña, Sepe al travesser i Corso en el rebuig, van estar a prop d’aconseguir un merescut empat que finalment no es va assolir.