LlocPabellón Ciudad de Tudela
  • Gallo Suárez
  • Velasco Martínez
  • Pedro

Catgas Energia va tornar a perdre fora gairebé tres mesos després de l’última derrota a la Lliga com a visitant. Ho va fer a Tudela contra Aspil Vidal Ribera Navarra (5-1) pagant molt car una desconnexió en els minuts inicials de la segona part que va enviar a la paperera la bona feina de l’equip en el primer temps on va merèixer molt més. Els colomencs davant un rival directe no van poder aprofitar les ensopegades de Plásticos Romero Cartagena i Ríos Renovables Zaragoza.

Catgas Energia va iniciar el partit amb dues ocasions de Ximbinha i Juan Carlos que a la sortida de dos córners es van marxar fora. Amb l’entrada d’altres actors, especialment de Hamza i Sepe, el partit va girar cap als locals amb un gol precisament del nostre exjugador, Sepe, quan es complien 5 minuts de joc. El nostre equip va buscar la reacció amb l’ingrés en pista d’altres homes però van ser els tudelans els que més problemes van crear a la defensa colomenca i més treball li van donar a Cristian, sobretot Pedro. La intensitat d’Aspil Vidal va tenir conseqüències. Els jugadors de Pato van arribar a les cinc faltes d’equip quan quedaven 10 minuts per a la conclusió del primer temps i Pedro es va endur una targeta groga. Una aventura de Gus en parcel·la colomeca va estar a punt de costar-li un gol que Hamza va salvar però va ser l’avantsala de l’empat que va signar Ximbinha al minut 15. Des d’aquest moment i fins a arribar al descans les millors ocasions van ser de Catgas Energia a les botes d’Ari, Pol i Javi Rodríguez.

A la segona meitat els navarresos van avisar amb una doble ocasió de Rubi que es va topar amb l’actuació excel·lent de Cristian. No obstant això a la tercera va ser la vençuda i una recuperació i posterior assistència de Ferran Plana al propi Rubi va acabar amb la pilota a la nostra porteria. Era el 2-1 al minut 23. Gairebé sense temps per sobreposar-se una acció d’estratègia ben finalitzada per Pedro, va col·locar un preocupant 3-1 al marcador. El partit es va posar molt dificil i el nostre equip va trigar a fabricar ocasions de gol. Ari i David Álvarez van malgastar les primeres (min.29). A més algun error individual va poder costar car i elevar la dificultat d’una somiada remuntada però Cristian va mantenir d’empeus a l’equip fins que de nou Rubi va tornar a marcar i deixar el partit gairebé sentenciat (4-1), obligant a Catgas Energia a jugar els últims 5 minuts amb porter-jugador (Juan Carlos). Una opció per Hamza a porteria buida i una oportunitat per a Pol van precedir el gol que el meta Gus, des de la seva pròpia pista, va aconseguir per situar un 5-1 que ja no li deixava cap possibilitat al nostre equip.