• Ferrao
  • Coelho
  • Povill
  • Javi Rodríguez (entr)

Industrias Santa Coloma segueix sense perdre al Palau Blaugrana i ja van quatre temporades. Aquesta nit va signar un empat (4-4) que va ser or quan pitjor se li va posar el partit amb el Barça amb avantatge de dos gols a quatre minuts per al final. L’encert en l’atac de cinc li va permetre sumar un valuós punt i allargar la seva excel·lent ratxa en la Lliga.

David Peña va protagonitzar una gran jugada individual per fer el primer gol d’Industrias

El partit va respondre al que s’esperava. Els dos equips van coronar una primera meitat excel·lent. El Barça va tenir més possessió i fins i tot més ocasions però Industrias Santa Coloma, molt centrat en no cometre greus errades, va començar fort. Una falta sobre David Álvarez va suposar groga per a Ferrao i el posterior llançament va estar a punt de culminar-lo en gol Verdejo a tir de Corso. El propi Verdejo va disposar d’una clara ocasió després d’una excel·lent passada de Draho. Mentre els colomencs gastaven la seva munició sense trobar premi, Sergio Lozano en un acció individual es va desfer d’Uri Santos per a connectar un xut potent a mitja alçada que va significar el 1-0. La rèplica dels de Javi Rodríguez la va protagonitzar David Peña recorrent en conducció mitja pista deixant a diversos contraris enrere per velocitat i afusellant a Dídac. Golàs i empat. El resultat feia honor als mèrits dels uns i els altres. Esquerdina es va topar amb el peu de Borja i Ferrao va xutar alt des de la mitja distància just abans que David Peña tirant una paret amb Drahovksý tornés a crear perill en la porteria barcelonista. Jesús Velasco va demanar temps mort. El Barça va sortir amb una marxa més després de rebre les instruccions del seu tècnic. No obstant això no va finalitzar bé les seves accions atacants. De nou Esquerdinha i Ferrao van buscar sense encert el segon gol. Javi Rodríguez va parar el partit. I gairebé a continuació Drahovský, en una recuperació que els barcelonistes van protestar com a possible falta, va aconseguir posar per davant al marcador al nostre equip amb un gran xut des de la mitja distància. L’alegria va durar poc perquè Esquerdina va restablir la igualada abans d’arribar al descans a passada de Sergio Lozano en un dels pocs errors defensius d’Industrias.

La segona part va començar de la mateixa manera que el partit. Amb els colomencs creant les primeres ocasions i amb Cardona i Khalid com a protagonistes. No obstant això Ferrao del no-res va sorprendre a Borja amb un xut que es va colar entre les cames i que va posar al Barça amb 3-2 a l’electrònic. Va respondre Verdejo però Dídac va desviar a córner i després va ser Esquerdinha el que no va arribar al segon pal a tir de Dyego. Una falta que va llançar Coelho i que va trobar una magnífica resposta de Borja va precedir una fase d’embolics amb tots pendents de les decisions arbitrals. Javi Rodríguez va decidir apostar fort i va col·locar a Corso de porter per a atacar de cinc amb més de 13 minuts per jugar. L’encontre va virar i es va decantar la balança a favor dels colomencs. Industrias va crear moltes situacions de gol però li va faltar punteria: Cardona, Verdejo i David Peña es van repartir les oportunitats. Unes quantes amb el Barça traient aigua i mantenint-se a la superfície. I va tornar a aparèixer Ferrao per a fer el 4-2 en una jugada d’autèntic pivot. El nostre equip va creure i va aixecar un partit que tenia perdut en el minut 36. L’atac de cinc va permetre a David Peña retallar les distàncies. Ferrao ho va tornar a intentar en un calc de l’anterior gol però aquesta vegada Borja va estar encertat. I al final Bermusell es va emportar la glòria. De nou amb joc de cinc, un toc suau dins de l’àrea després d’una passada de Verdejo i el 4-4 va pujar al marcador. Velasco va buscar la victòria amb Marcenio de porter però la superioritat numèrica va ser ben defensada per Industrias que va estar a punt fins i tot de fer el cinquè amb una recuperació en primera línia de David Álvarez.