• Mayo López
  • Panadero Díaz-Concha
  • Touré
  • Muinelo

Industrias Santa Coloma va perdre el derbi en un mal dia (6-4). El nostre equip va oferir una versió molt allunyada de la que ve sent habitual en les seves darreres actuacions. El Barça va castigar els errors que va cometre, sobretot en la primera part, i va aguantar l’envestida colomenca de l’últim tram de partit quan Xavi Closas va decidir apostar per l’atac de cinc. Toca aixecar-se.

Industrias va fallar molt en la primera part. Tots els errors que va cometre van acabar en gol. En els minuts inicials el Barça va prendre la iniciativa i va avisar en diverses ocasions, especialment amb Touré i Muinelo. Borja va estar ferm en aquestes primeres aproximacions. Als nostres els va costar construir jugades en atac. Ho va intentar Cardona des de la mitja distància però Didac va refusar a córner amb el peu. Tolrà va tenir la més clara amb una recuperació en primera línia que li va permetre xutar amb potència i col·locació, en un mà a mà amb Dídac, però el pal va repel·lir la pilota. El partit podia haver canviat en aquesta acció. Povill també ho va provar però la seva rematada excessivament creuada es va perdre a la dreta del marc blaugrana. L’ 1-0 obra d’Erick, culminant una triangulació local, va trencar les hostilitats. El partit havia discorregut amb domini del Barça i aquest gol va ser el premi. Els colomencs van reaccionar ràpid i bé. Khalid, a passada de Nil, dins de l’àrea va empatar però no va calmar el nostre equip. Un error en l’execució d’una falta va permetre una ràpida transició barcelonista que va acabar en el 2-1, obra de André Coelho. Un minut després el Barça va fer més gran la ferida amb el tercer, que va anotar Antonio, en ple desconcert visitant. Xavi Closas va aturar el partit tractant de trobar solucions. L’equip va jugar accelerat i es va mostrar imprecís. El Barça va tenir temps de fer la cinquena falta, a 1’35” per a arribar al descans, i marcar un altre gol abans d’enfilar el camí cap als vestuaris. El colomenc Pol Cano va aprofitar una excel·lent assistència de Catela per a anotar ajustat a la base del pal d’un Borja vençut.

En el segon acte Àlex Lluch va ocupar la plaça de Borja entre els tres pals. Les incorporacions a l’atac del nostre porter van permetre tenir més temps la pilota i jugar en pista contrària. Verdejo va disposar de la primera ocasió clara, Cardona va tenir una doble oportunitat i Povill va veure com Feixas li va privar del gol amb el braç per a tocar la pilota i enviar-la a córner. El Barça es va prodigar poc en atac en aquesta segona meitat. Cada vegada que ho va fer va ser per a marcar o bé, com en el cas de Puigvert, per a estavellar una pilota en la creueta. Catela va augmentar les diferències després d’un altre error en la sortida de pilota. Khalid i Victor Ramos van poder marcar, també Antonio que va fallar a porteria buida. Amb un desavantatge de quatre gols, Xavi Closas va buscar una reacció final amb l’atac de cinc. Restaven 11’07” per a la finalització del partit. Els de Jesús Velasco es van aplicar en defensa i van avortar diversos tirs. Finalment va arribar el gol de Cardona i posteriorment el de Victor Ramos, que li va tenir molta fe en la pressió a un Matheus que va pecar d’excés de confiança. El 5-3 amb 5 minuts per jugar-se va semblar obrir un altre partit però Catela, l’heroi de la Copa, es va encarregar de negar la major signant un doblet que 21” després va servir per a establir un 6-3 gairebé definitiu. Un parell d’intents de Cardona i finalment un gol de Peña van posar el punt i final al derbi.