LlocPabellón Fernando Argüelles
  • Moreno Durán
  • Moreno Reina
  • Cobarro

Industrias Santa Coloma va tornar a deixar escapar una victòria en els últims segons de partit  (2-2).  Al nostre equip se li resisteix el primer triomf com a visitant en aquesta segona volta i el punt sumat al Fernando Argüelles resulta insuficient en la cursa per optar al play-off. El doblet de Bruno Petry, remuntant el 1-0 de BeSoccer UMA Antequera, no va servir per a guanyar perquè Álex Fuentes va sorprendre a Borja a 11 segons per al final. Empat molt amarg.

Si existeix un escenari en el qual els entrenadors no volen moure’s només començar un partit, és el d’encaixar molt aviat un gol. I això va ser exactament el que li va passar a Industrias Santa Coloma en aquesta jornada. El conjunt local va sorprendre només començar. Havien transcorregut 67” quan Cobarro es va plantar sol davant Mario i el va batre per a fer el 1-0. Aquest gol va descentrar al nostre equip. Era el primer atac d’UMA Antequera que va aprofitar un desajustament per a avançar-se al marcador. Als colomencs els hi va costar entrar al partit i no va ser fins passats 6 minuts quan va començar a donar senyals de vida en atac. El primer xut a porteria va ser de Cardona que a continuació el va intentar de nou però sense punteria. Va costar fabricar ocasions al mateix temps que els àrbitres assenyalaven faltes al mínim contacte i abans d’arribar a l’equador d’aquest període, Industrias Santa Coloma es va posar amb 4. Circumstància que va voler aprofitar el quadre andalús amb diverses arribades ben resoltes per Mario.

Els de Javi Rodríguez van anar de menys a més i Drahovský va començar a aparèixer en atac amb un parell d’intents que no van finalitzar bé. De nou Cardona va posar a prova els reflexos de Cone que es va mostrar inexpugnable (min.14 i 17). Amb UMA Antequera limitant-se a defensar i amb Moli bellugant gairebé totes les seves peces per a mantenir el rigor tàctic, Khalid i Draho, aquest amb un un xut creuat al qual no va arribar per molt poc en el segon pal Sepe, van tenir les últimes oportunitats abans d’arribar al descans.

A la represa el partit va entrar en una fase de menor intensitat i malgrat que va seguir el domini d’Industrias, al nostre equip li va faltar profunditat. Una acció individual de Sepe, la rematada de la qual es va anar per poc fora, va ser l’únic destacat d’uns primers minuts en els quals Nando va protagonitzar la jugada més perillosa dels de Moli.

De nou Sepe va posar a prova a Cone en l’avantsala d’aquest minut d’inspiració que va tenir Bruno Petry per capgigrar el marcador. Primer aprofitant un servei de banda i després en una acció de pur pivot. En totes dues ocasions va batre per sota al meta local que en les dues rematades va tocar la pilota sense poder evitar que l’esfèric entrés en la porteria. No obstant això no va ser suficient. Una altra vegada carregats de faltes el tram final de l’encontre va ser molt obert. Bruno Petry va poder fer el tercer però Cone li va negar i a 3’26” per a la finalització, l’equip andalús se la va jugar amb l’atac de cinc. Álex Fuentes va avisar amb una pilota que van repel·lir el pal i Borja, Khalid el va intentar amb una vaselina a 48” per a acabar el partit però es va perdre per sobre del marc i finalment Álex Fuentes va aconseguir empatar amb un xut exterior que Borja no va poder refusar. Gairebé com en la primera volta, llavors al Camp del Ferro, UMA Antequera va evitar la victòria colomenca a 11 segons per a acabar el partit. Sisè empat en 13 partits d’Industrias Santa Coloma com a visitant.