• Romero Candela
  • Alvarito
  • Rufino
  • Nil (R) 40'

La visita a la pista del BeSoccer UMA Antequera s’ha saldat amb un nou empat (3-3) en un partit en el qual Industrias ha hagut de sobreposar-se a un 1-0 i posteriorment a un 3-1. Nil va veure la targeta vermella en els últims segons de l’encontre.

Industrias Santa Coloma ha sumat un punt molt valuós en la pista del BeSoccer UMA Antequera en un partit en el qual mai va tenir la iniciativa al marcador. El partit va arrencar amb ocasions en totes dues porteries, una de Corso que va marxar fora i una altra de Pablo Ramírez que va seguir el mateix camí. No obstant això, el local Óscar va tenir la més clara amb una rematada al pal.

Transcorreguts sis minuts, el 0-1 podria haver pujat al marcador després que la pilota entrés en la porteria local després de l’execució d’una falta. Va acabar sent anul·lada per una falta en el bloqueig de Khalid. També Víctor Ramos va tenir dues ocasions per a inaugurar l’electrònic, però el meta local li va endevinar les intencions.

En el minut 12, Pablo Ramírez va aprofitar una recuperació de Pablo Ordóñez en primera línia per avançar als universitaris. El resultat ja no es mouria abans del descans, encara que els nostres el van continuar intentant davant una defensa molt ordenada. Els de Tete, amb cinc faltes acumulades, van jugar de cinc en els últims tres minuts del primer temps.

En la represa, els de Xavi Closas van sortir amb les idees més clares i van gaudir de més oportunitats. Amb aquest guió, el gol va trigar poc a arribar: Povill, en el 24’, va anotar de cap en la sortida d’un córner per posar un empat que només duraria uns minuts. Cobarro va tornar a avançar als locals en el 27’ i en el 36’, aquest segon de penal després que Uri Santos fes caure a Burrito dins de l’àrea.

Amb el 3-1, Povill es va posar la samarreta de porter jugador i Cardona va aprofitar la situació per a batre a Chispi en dues ocasions i situar el 3-3 en l’electrònic quan encara restaven una mica més de dos minuts per al final. En l’última jugada i tenint el nostre equip la possessió, Burrito va tallar una passada de Nil i va marxar tot sol a porteria. El mateix Nil va tallar l’atac amb una falta que va suposar la vermella directa. Els de Tete no van aconseguir aprofitar la superioritat numèrica i finalment es van haver de conformar amb l’empat.