• Cuesta Sánchez
  • Peña Gómez
  • Abraham
  • Fernández

Objectiu acomplert. Catgas Energia no va donar opcions a la sorpresa i va tornar a guanyar a domicili després del seu últim triomf com a visitant a Santiago de Compostel•la el passat 10 de desembre de 2016. Massa temps sense vèncer fora per aspirar com a mínim a lluitar per la vuitena plaça encara que la missió de l’equip era sumar els tres punts per obtenir la tranquil•litat necessària amb la qual afrontar els dos mesos de competició que queden. Un començament dubitatiu va donar motiu a les primeres ocasions locals però el gol de Dani Salgado als tres minuts de partit va descartar qualsevol incertesa. Catgas Energia va tenir major poder ofensiu i els gols van anar caient del costat colomenc amb Rangel, una altra vegada Dani Salgado i Sergio per tancar un primer temps que amb un 0-4 deixava poc espai a les esperances dels murcians.

A la segona part i amb l’econtre sota control, la comoditat del resultat convidava a aixecar el peu de l’accelerador, la reacció de Bodegas Juan Gil Jumilla va col•locar als nostres jugadors en un altre escenari. No obstant això l’exigència del moment va ser combatuda amb una bona tascava defensiva i la decisió des de la banqueta local atacant de cinc va ser ben aprofitada per Catgas Energia. Els dos gols que van tancar el compte obra de Sepe i Rafa López sense porter van consumar una victòria merescuda que permet afrontar la doble cita davant Movistar Inter, en Lliga i en la Copa d’Espanya, amb un altre tarannà al mateix temps que aferma al nostre equip a la zona de play-off aprofitant les concessions dels rivals més immediats.