Van amonestar
  • Ximbinha
  • Pedro

Crònica

No hi ha forma de guanyar a casa i després de cinc partits sumar 2 de 15 punts possibles posa molt col amunt la classificació per jugar la Copa d’Espanya el proper any a Madrid. Aquesta és una realitat innegable la que viu el mateix equip que va jugar a un gran nivell davant Barça i Movistar Inter però que tanmateix no ha pogut o sabut sostenir davant els anomenats ‘rivals de la seva Lliga’.

En el partit que tancava la novena jornada Aspil Vidal Ribera Navarra va aconseguir una victòria que el situa al vuitè lloc desbancant a Catgas Energia en un duel amb moltes ocasions però pocs gols com és norma últimament al Pavelló Nou.

Els navarresos van estar intensos en els primers minuts amb una volea de Sergio González i una rematada alta de J.Mínguez que van obtenir la rèplica en una opció de Ximbinha. Aspil es va avançar al marcador amb un llançament des de la mitja distància de J.Mínguez que va sorprendre per sota a Cristian que va haver d’abandonar la pista després de ressentir-se de les molèsties en un adductor que ja no li van deixar acabar el partit a Las Palmas quatre dies abans. Amb Abraham en la porteria la reacció colomenca no es va fer esperar. Va néixer de l’estratègia en un servei de cantonada que va portar a la xarxa David Álvarez, el seu primer gol de la temporada. L’1-1 es va mantenir en una primera part en la qual Iago Míguez va jugar uns minuts encara lluny de la seva millor forma després de cinc absències en altres tantes jornades. Juan Carlos, Ari Santos i Mario van poder avançar als colomencs però es van trobar amb un inspirat Gus.

Després del pas dels jugadors per vestidors i malgrat una bona combinació entre Ximbinha i Ari Santos que aquest no va poder finalitzar, Catgas Energia es va trobar amb molts problemes per treure la pilota des de la seva pròpia pista davant la pressió visitant. Les imprecisions van ser freqüents i per tant les pèrdues de pilota. Ferran Plana va fallar tot sol i a porteria buida de manera incomprensible, David ho va intentar però la seva rematada es va anar fora mentre Corso provava fortuna per part local. Van ser els minuts en els quals Abraham, Mario i David Álvarez van coincidir a la pista. Juan Carlos pel nostre equip i Sepe per part navarresa van poder fer el segon que finalment va portar la signatura de Ferran Plana. Una falta d’enteniment entre Abraham i Mario va acabar en l’1-2. Un resultat que va fer mal, va sumir als colomencs en el desconcert durant alguns minuts mentre es carregava de faltes. Pablo en una jugada col•lectiva, Ximbinha i David Álvarez en una doble ocasió van poder empatar. Mentre David d’ Aspil Vidal Ribera Navarra va posar a prova els reflexos d’Abraham. Segons després es va lesionar Ari Santos després de pugnar per una pilota dividida amb Lucas. Més difícil encara.

I van arribar els minuts finals de partit amb atac de cinc per part del nostre equip però amb Juan Carlos fent les funcions de porter-jugador davant l’absència d’Ari Santos. Corso, la va treure Gus, Ximbinha al pal a 14” per a la conclusió amb Iago Míguez sense poder aprofitar el rebuig, van protagonitzar els últims intents de Catgas Energia sense la sort necessària.