• Peña Gómez
  • Corso (2) 23'
  • Pito
  • Chemi

El millor partit de la temporada a casa es va quedar sense premi. Catgas Energia va perdre davant ElPozo Múrcia (2-3) en l’últim minut en un partit en el qual els colomencs van ser millors i només la superioritat numèrica de la qual va gaudir el rival en dos moments del segon temps, els va privar d’aconseguir la primer victòria a casa de la Lliga. L’expulsió de Corso per doble groga i l’atac de cinc disposat per Duda en el tram final de l’encontre van ser claus per entendre el triomf visitant.

El millor partit a Santa Coloma de Catgas Energia i el mateix final que en altres encontres d’aquesta Lliga en la que el nostre equip completa tota una primera volta sense saber el que és guanyar a casa. Res se li pot retreure als jugadors que van realitzar un partit molt seriós des del xiulet inicial. Van estar aplicats en defensa i van moure amb criteri la pilota, primer per sortir de la pressió rival i després per atacar la porteria de Fede. La sensació general és que els aficionats van presenciar la versió més sòlida de Catgas Energia.

L’alineació per segon partit consecutiu d’Arnau Manzano no va ser cap capritx. La seva actuació a Ferrol li va valer per gaudir d’una altra oportunitat i amb les seves intervencions es va guanyar el respecte de l’adversari i l’admiració dels seus, companys i públic. No va desentonar en un duel de màxima exigència.

L’actuació arbitral mereix capítol apart. Per una raó principal: el criteri. No es va aplicar de la mateixa manera i va haver-hi errors greus que van perjudicar notablement els interessos locals. Les faltes, serveixi com a exemple que la primera d’ElPozo es va assenyalar a uns segons per al final del primer temps amb Catgas Energia carregat amb quatre, i les targetes. L’expulsió per doble amonestació de Corso al començament del segon temps va deixar via lliure a ElPozo per empatar.

A la primera meitat Javi Rodríguez, Ximbinha, amb una rematada al pal, Pol Pacheco, Iago Míguez van poder avançar als colomencs al marcador. Els murcians van respondre amb Marinovic, Elías i Pito però sempre es van topar amb Manzano. Fins que en una contra Juan Carlos va perforar la meta contrària. L’1-0 per merescut no va ser tan sorprenent. Els de Duda van trigar a reaccionar i l’empat va arribar en una acció d’estratègia (servei de banda) que Pito en el segon pal va acabar per convertir en gol. El partit havia perdut fluïdesa i es travava per les constants pèrdues d’un i un altre equip. Un temps mort local va ser l’avantsala d’un gol fabricat al laboratori i que va finalitzar amb el 2-1. Tots els jugadors de Catgas Energia van participar i Iago Míguez va signar la millor jugada del partit deixant al seu equip amb avantatge abans del descans.

A la segona part la vermella que va veure Corso va permetre a ElPozo jugar amb superioritat numèrica i Marinovic es va encarregar d’empatar el partit en la segona acció atacant dels visitants de 4 per 3. Abans Manzano havia evitat el 2-2 amb una aturada espectacular. Sense el concurs de l’argentí, Mario que havia patit una gastroenteritis durant la setmana, va haver de jugar. Juan Carlos molt tocat en un turmell va aportar el que va poder. L’empat no beneficiava a cap dels dos equips i els minuts s’anaven descomptant amb alguna aparició de Pol en atac que no va cristal·litzar en gol. I com amb igualtat numèrica ElPozo no va poder mai amb Catgas Energia, Duda va optar per l’atac de cinc. Marinovic va tornar a copejar fent el 2-3 a manca d’1’18”. La resposta de Catgas Energia amb porter-jugador va servir perquè Iago Míguez estigués a punt d’empatar. Com davant el Barça o Movistar Inter, vam veure al millor Catgas Energia però una vegada més, amb el mateix final.