Van amonestar
  • Ferrao
  • Rivillos

Crònica

Hi ha formes de perdre i la d’avui davant el Barça en un derbi que va tornar a ser molt igualat, és segurament la que vol qualsevol tècnic per al seu equip. Possiblement Catgas Energia va merèixer l’empat però els partits es decideixen a les àrees i en aquest aspecte els de Andreu Plaza van acabar sent millors.

Sense Ari Santos ni Sergio Lozano i amb el precedent d’una igualada final a la Copa Catalunya. Necessitat de punts els locals que es van deixar 2 en la primera jornada i que van caure a Jaén. Amb la possibilitat de ser liders en solitari els visitants després del ple en els 2 partits de Lliga que s’havien disputat. Així es presentava el derbi català de la categoria. I va començar amb un Barça dominant que va aconseguir avançar-se al marcador en la segona clara ocasió de gol de la que va disposar. Pressió alta per recuperar en la sortida de pilota dels colomencs i Ferrao que superà a Cristian per signar el 0-1. Catgas Energia va jugar les seves cartes i les va aprofitar bé. Pol Pacheco en una acció individual amb pista oberta es va plantar davant Paco Sedano i el va batre per sota (1-1). Els blaugrana es van recompondre, sabedors que quedava molt temps i que calia madurar el partit. En aquest sentit les rotacions utilitzant 11 dels 12 jugadors convocats passaven a ser fonamentals en el desgast físic del rival. Una combinació col·lectiva que va empènyer a porta buida Adolfo, que no ho va celebrar com ja va succeïr la passada temporada, va significar l’1-2 (min.14) que va permetre al FC Barcelona Lassa arribar als vestidors amb un mínim avantatge.

En la segona part els d’Andreu Plaza van posar setge al marc contrari i Cristian va desplegar un repertori d’aturades per mantenir al seu equip viu en el partit. Però a Catgas Energia no li va faltar claredat d’idees a l’hora d’afrontar aquests minuts tan complicats amb un Barça que havia decidit posar una marxa més. La primera transició ràpida dels colomencs va servir d’avís. En la segona contra va arribar el 2-2 obra de Pablo. Quedaven molts minuts per davant però aquest segon gol va desconcertar als visitants que no van acabar de trobar solucions als problemes que els locals els hi estaven plantejant. Va ser la fase del partit més oberta en la qual es van generar ocasions clares per fins i tot acabar de capgirar el marcador. I amb el rellotge anunciant el final del duel, el FC Barcelona Lassa no va tenir més remei que tirar de l’atac de cinc per sumar els tres punts que hi havia en joc. Dyego de porter i superioritat numèrica per acabar trobant l’escletxa per la qual Esquerdinha va fer el tercer gol barcelonista. Faltaven 45″. Els que li van sobrar a Catgas Energia.