• Martínez García
  • Carlitos
  • Boyis
  • Mauricio

Catgas Energia tanca l’any amb una nova derrota a casa. Al nostre equip en la primera meitat li va penalitzar l’estratègia visitant, 3 dels 4 gols de Jaén Paraíso Interior van ser a pilota aturada. En el segon temps els andalusos es van parapetar al voltant de la seva porteria i els colomencs només van poder superar aquest entramat defensiu en un llançament de falta. Un deu metres de Ximbinha i una rematada al pal de Juan Carlos van poder acabar amb un empat que l’equip va buscar i que va merèixer.

Catgas Energia no va poder acabar amb bon regust de boca el 2017. Jaén Paraíso Interior va inaugurar el seu caseller de victòries a Santa Coloma, mai havia guanyat al Pavelló Nou, gràcies a un primer període marcat pel rèdit extret en les accions de falta i córner. El domini inicial dels andalusos no va inquietar en excés a Cristian però als 4 minuts Maurici en una falta va inaugurar el marcador. Com és norma a casa a Catgas Energia li va tocar remar contra corrent i en aquest aspecte l’entrada de David a pista va ser clau. Una recuperació amb assistència a Ximbinha i una passada a Pol en una contra va permetre al nostre equip remuntar. Abans Cristian havia fet l’aturada del partit amb la cara davant Victor Montes que va insistir amb una altra doble ocasió que el meta madrileny va resoldre amb encert. L’efectivitat local havia permès posar-se per davanal marcador però l’alegria no va durar molt perquè carregat de faltes i amb menor intensitat en tasques defensives, els visitants van empatar per mediació de Brandi després d’una rematada de Boyis a la sortida d’un córner i un error de marca va deixar sol a David Ruiz en el segon pal per empènyer la pilota. Per si això fos poc una cessió de Corso al nostre meta va ser castigada amb falta, molt protestada, i Boyis a 3 segons per a la conclusió del primer temps va col·locar un 2-4 molt preocupant.

A la segona part tota la iniciativa va ser de Catgas Energia que va buscar entrar en el partit amb un gol ràpid. A punt va estar d’aconseguir-ho però Javi Rodríguez no va atinar en la seva rematada davant Didac. Els de Dani Rodríguez van fer de l’ordre defensiu el seu principal argument per neutralitzar l’atac colomenc amb alguna contra esporàdica a la qual Cristian va respondre contundentment. Emprar-se a fons en defensa va carregar de faltes a Jaén Paraíso Interior. A partir d’aquí van arribar els millors minuts locals que van anotar per mediació de Ximbinha, els seus dos primers gols a casa, executant amb precisió una falta. Quedaven minuts per davant però no arribava l’empat i tampoc quan es va disposar d’un 10 metres que Didac va aturar. L’atac de cinc amb Juan Carlos de porter va permetre a l’extremeny estavellar una pilota al pal però poc més. L’empat es va escapar i la victòria a Santa Coloma segueix sent l’assignatura pendent.