• Martínez Flores
  • Cecilio
  • Lucho
  • Pizarro

Partit impredictible el que van disputar Catgas Energia i Llevant amb un resultat final que pocs podien augurar i que no serveix de molt a tots dos equips. El 5-5 amb el qual es va arribar a la conclusió de l’encontre va ser un mal menor pels colomencs que afegeixen una nova jornada a casa sense guanyar. Per al seu oponent va resultar un gerro d’aigua freda perquè es veia guanyador del duel i va acabar sumant només un punt. El triplet de Pol Pacheco en el tram final va evitar el pitjor. Prieto en el seu retorn a Santa Coloma va marcar un gol des de la seva àrea.

Catgas Energia i Llevant UD FS van convertir el seu enfrontament en una autèntica muntanya russa. Un partit que alguns podrien definir de bojos, indesxifrable i amb fortes emocions fins a la botzina final. Van ser 10 gols repartits a parts iguals malgrat un començament en el qual les rematades a porteria van brillar per la seva absència. La falta d’ocasions de gol, a causa de l’excés de respecte o del bon treball defensiu, van deixar pas a una pluja de gols a la recta final del primer temps en el qual es van viure moments d’alegria i de frustració. Ximbinha, després d’una falta mal executada dels valencians, en una ràpida transició va col·locar l’1-0 a passada de Ari i després de desbordar a Nacho Serra. Sense temps per gairebé res més va tornar a ser protagonista amb el 2-0 que va recordar temps pretèrits. Amb el cap dins de l’àrea i superant de nou al meta del Llevant. Tot en el minut 14. Uns segons després els locals van arribar a les 5 faltes d’equip. Els valencians van reaccionar i ho van fer amb contundència: Antoñito en aprofitar una assistència de Cecilio, Márquez en una jugada individual ‘coast to coast’ i Emilio des dels 10 metres van capgirar el marcador, 2-3. Era el minut 17. Des d’aquest moment i fins al descans, Catgas Energia va acumular les suficients ocasions en les botes de Corso, Juan Carlos, Pol Pacheco amb pal inclòs i un 10 metres que no va poder transformar Ximbinha, per empatar el partit. A l’entreacte es van maraxr el colomencs amb desavantatge.

A la segona meitat amb Prieto a la porteria substituint a Nacho Serra, els de David Madrid van avisar amb una rematada de Lucho que Pol Pacheco va treure sota els pals. La resposta colomenca va ser immediata Juan Carlos i Ximbinha van posar a prova al porter madrileny que també va evitar el gol en una rematada posterior de Pablo. Amb un rival més pendent de defensar que d’atacar Emilio es va trobar amb una contra i va establir un preocupant 2-4 que es mantindria fins que des de la banqueta colomenca es va ordenar l’atac de cinc. La fórmula va funcionar amb Ari de tanca i Juan Carlos com a porter. Es va moure amb criteri la pilota però sense la punteria necessària fins que va aparèixer Pol Pacheco. L’11 de Catgas Energia va fer el 3-4 amb la cama dreta però Prieto des de la seva àrea, amb el marc colomenc desprotegit, va marcar el gol que semblava definitiu (3-5). No ho va celebrar com tampoc ho va fer Pol que li va treure les teranyines a l’escaire dret del Llevant (4-5), més preocupat per retornar la pilota al centre de la pista perquè el temps acabava. I de nou Pol , jugant de cinc, a manca de 3” va aconseguir el que seria resultat final. Alegria local perquè va poder ser pitjor i decepció visitant perquè la victòria es va escapar amb el crono gairebé a zero.