• Maxi
  • Eseverri
  • Araça

Crònica

Un punt que pot ser molt més important del que sembla inicialment. El 2-2 final davant Magna Gurpea en un partit en el qual els navarresos sempre van anar per davant al marcador, deixa a Catgas Energia en una situació més complicada que abans d’iniciar-se aquesta 27a jornada de Lliga. L’ensopegada de Ríos Renovables Zaragoza el dia anterior contra Gran Canària, li restava pressió als nostres jugadors però l’amenaça d’ Aspil Vidal Ribera Navarra obligava a guanyar a un rival al que se li dóna bé el Pavelló Nou i que a més es jugava el col·locar-se quart a la classificació. El duel prometia perquè tots dos equips volien guanyar. No obstant això en la primera meitat no van brillar. Imprecisos, sense massa profunditat i amb escasses ocasions de gol, així van anar transcorrent els minuts per colomencs i pamploniques. L’estratègia va desembussar el partit i en un córner Rafa Usín va convertir en gol una rematada de volea inapel·lable. Restaven 5 minuts per arribar als vestidors. Catgas va apretar en busca d’una ràpida reacció que no es va materialitzar malgrat els intents de Javi Rodríguez, Corvo i Eric Pérez.

A la represa el guió va canviar. L’empat després d’una rematada al pal de Maxi en una acció desafortunada d’Araça defensant a Javi Rodríguez va col·locar l’1-1 a l’electrònic.  A partir d’aquí vam descobrir un altre partit. Molt més sencers físicament els locals, van imprimir un major ritme i van ser més verticals posant setge a la porteria d’ Asier. En els millors minuts de Catgas va arribar un altre revés. Magna va tornar a marcar gràcies a Eric Martel. I davant la dificultat es va tirar de paciència i sempre sense perdre l’esperança es va aconseguir l’objectiu d’empatar amb un gol que va endur la signatura de Dani Salgado. A la recta final del partit amb Magna ja amb cinc faltes, perdonades les expulsions d’Eseverri i Araça, va ser Imanol Arregui qui va apostar per atacar de cinc. Les millors ocasions per desnivellar definitivament el partit les va tenir Catgas Energia en botes de Maxi Rescia, Sepe i Pablo mentre a l’àrea contrària es van demanar unes mans de Javi Rodríguez que no van ser assenyalades com a penal davant la incredulitat navarresa. El resultat ja no es va moure.