LlocPabellón Nuevo
  • Díaz Rodríguez
  • García Hernández
  • Cap jugador

Catgas Energia va copejar primer i es va endur el triomf davant Movistar Inter després de 46 minuts d’enorme esforç, igualtat i incertesa. Va haver de ser a la tanda de penals gràcies a l’encert de Corvo, Dani Salgado i Sepe combinat amb l’errada de Rafael (3-1). Ara la sèrie es trasllada a Torrejón d’Ardoz amb el factor pista a favor dels madrilenys.

La sorpresa del primer partit dels quarts de final del play-off pel títol va arribar de la mà del nostre equip que en un partit de màxima tensió va tombar al flamant campió d’Europa i va posar potes enlaire l’eliminatòria. Els defensors del títol hauran de jugar dos encontres més a la recerca del passi a la següent ronda si desitgen complir amb els pronòstics. El paper de favorit segueix sent per al conjunt que entrena Jesús Velasco però tota la pressió de no fallar també.

L’actuació dels colomencs va resultar convincent des de la idea que a través de la pilota hi hauria moltes possibilitats de fer mal al rival. Fidel al seu estil i després d’un bon inici, Catgas Energia va començar a patir el setge visitant amb rematades des de la mitja distància que sempre van trobar la resposta encertada de Prieto. El nostre porter va estar immens i quan ell no va intervenir ho van fer els pals per repel·lir dues rematades de Movistar Inter . D’altra banda els atacs locals van ser més esporàdics però també molt perillosos.

Després del pas dels jugadors pels vestidors en la segona part tots dos equips li van posar un marxa més al partit. L’encontre molt més obert, va guanyar en intensitat i les ocasions de gol van freqüentar ambdues porteries. Amb tots dos entrenadors movent i utilitzant a gairebé tots els seus peons amb el propòsit de mantenir el nivell d’exigència d’un duel que va permetre veure els millors minuts de David Álvarez en el primer equip. Sense complexos va deixar detalls de gran jugador i el públic l’hi va reconèixer.

En l’intercanvi de cops en el qual es va instal·lar el partit, va ser Movistar Inter qui es va avançar al marcador per mediació de Rivillos que va aprofitar un rebuig en curt de Prieto per posar el 0-1. Els visitants inconformistes i coneixedors que la diferència no era definitiva van buscar amb determinació el gol de la tranquil·litat. No obstant això Catgas Energia no es va rendir, va col·locar l’empat amb la signatura de Corvo després de dibuixar una de les millors jugades de l’encontre i amb l’1-1 va mostrar ambició i es va anar a per la victòria. Sepe es va enfundar la samarreta de porter per atacar de cinc i encara que la superioritat numèrica de poc va servir (no va haver-hi opcions de gol) van ser els colomencs els que van poder en dues accions ràpides tancar el partit amb victòria amb Dani Salgado i Sergio.

La pròrroga va mantenir l’emoció i va donar pas a una tanda de penals en el qual Catgas Energia va ser millor. Màxim encert local davant una errada visitant (3-1). A Torrejón d’Ardoz es tancarà l’eliminatòria amb final feliç o al contrari. De moment al nostre club i a la nostra afició, ningú els podrà llevar aquest trosset de glòria.