Data25/11/2017 13:15
LlocPabellón Nuevo
  • Moreno Reina
  • Ramos Marín

Catgas Energia va sumar la seva quarta derrota seguida i entra en una dinàmica que li condemna a deixar enrere les seves aspiracions de Copa, i pensar ja gairebé en exclusiva, en com es pot reaccionar per no haver de preocupar-se de la zona de descens. Els dos gols segovians en l’últim minut de la primera part van fer molt mal i l’equip només va trobar resposta a través de l’atac de cinc que va estar a punt d’evitar la derrota.

A Catgas Energia se li fa difícil jugar a casa. El problema del nostre equip comença a ser majúscul cada vegada que compareix a Santa Coloma i els números així ho confirmen: 6 partits i cap victòria. Contra Naturpellet Segòvia va tornar a passar. El domini local va ser estèril, va costar molt fer ocasions de gol, la més destacada una pilota al pal a xut de Juan Carlos que va desviar Cidao, i algunes arribades amb superioritat numèrica que no es van finalitzar bé. El tir des de la mitja distància sense punteria tampoc va servir de recurs. Va discórrer el primer temps amb la possessió i un rival esperant per aprofitar la seva oportunitat. I quan va arribar, va encertar. Ho va fer Javi Alonso en l’últim minut, gairebé de manera consecutiva va copejar dues vegades per posar el partit potes enlaire. Es va arribar al descans amb la sensació de que els visitants havien fet molt mal amb molt poc.

A la tornada de vestidors els nostres van apretar i ho van tornar a intentar. No va haver-hi forma de superar la defensa segoviana i a través del tir exterior es van topar amb Cidao, sempre ben col·locat. Les coses es van complicar quan va arribar el tercer gol dels visitants. Una acció col·lectiva que no obstant això va necessitar d’una mica de fortuna per acabar a la xarxa. El 0-3 va obligar a arriscar amb l’atac de cinc a falta de 9’40” i amb Juan Carlos fent de porter. La superioritat va fer treballar intensament a la defensa de Naturpellet però Catgas Energia va treure profit amb un gran gol de Pol Pacheco, el seu xut va entrar per l’escaire, i amb l’oportunisme de Javi Rodríguez després d’una bona recuperació de Iago Míguez. Amb el 2-3 i una mica més de 3 minuts per davant l’equip va disposar d’un parell d’opcions que es van escapar per molt poc. Com el dia d’Aspil Vidal Ribera Navarra, la reacció va ser tardana.