Data13/04/2018 21:15
LlocPavelló Nou
  • Juan Cerdà
  • Martínez García

A Catgas Energia se li està fent llarga la temporada, especialment a casa, on segueix sent un equip irreconeixible. Excessivament fràgil en defensa i sense resposta en atac, davant O Parrulo Ferrol va desaprofitar un avantatge de dos gols per acabar perdent (3-6) contra un rival que no sabia el que era guanyar com a visitant. L’actitud no va acompanyar i els colomencs impotents van veure com altres tres punts volaven de Santa Coloma amb la novena derrota al Pavelló Nou.

De poc o de res li serveix a Catgas Energia començar els seus partits prenent la iniciativa al marcador. Als colomencs els dura molt poc l’alegria malgrat que aquesta nit, a diferència d’altres dies, va aconseguir en les seves dues primeres rematades a porteria, gràcies a l’encert d’Ari i Juan Carlos, col·locar un 2-0 que va semblar dibuixar un partit plàcid. Va ser un miratge. O Parrulo Ferrol, conscient del molt que es jugava, no va trigar a posar-se les piles i encara que el seu primer avís al començament del partit amb una falta que Adri va estavellar a la base del pal, va semblar ser una anècdota, va trigar només  2 minuts a empatar i a retornar a la realitat al nostre equip. Els de Diego Ríos es reivindicaven, disposats a la lluita i a guanyar a Catgas Energia en cada pilota dividida, per intensitat i actitud. Això va carregar als gallecs amb cinc faltes quan transcorria el minut 13 de partit. Un aspecte que va permetre reprendre el control del partit als locals que van tenir en Ximbinha al seu home més insistent en el pla ofensiu. Illi que no va començar bé el partit va acabar entonat aquesta primera meitat i va permetre a O Parrulo Ferrol arribar al descans amb un esperançador 2-2.

La segona part no va ser gens brillant. Va decaure el ritme i amb prou feines es va crear perill però a mida que els minuts van anar avançant els visitants van fer un pas endavant. El gol va rondar la porteria de Cristian fins que Miguel va encertar en una acció d’estratègia des de la banda. El 2-3 va tenir un efecte demolidor sobre Catgas Energia que no va trobar la fórmula per superar la defensa gallega fins que Miguel va tornar a anotar. Els de Diego Ríos van aconseguir un sucós premi. Dos gols d’avantatge que van saber gestionar quan els colomencs van optar per l’atac de cinc amb Juan Carlos com a porter. A pesar que Ximbinha va retallar distàncies en una acció individual, O Parrulo Ferrol va tornar a marcar a la sortida d’un córner (Saúl) i amb el marc desprotegit, Isma va sentenciar des de la seva pròpia pista.