• Ari
  • David
  • Pol

Crònica

Derrota inoportuna en una jornada marcada en vermell que suposava en cas de victòria mantenir la il·lusió per ficar-se en la lluita pel play-off. Era un cara o creu que va acabar per sortir malament davant un Osasuna Magna ben parapetat en defensa i que va tenir l’encert en atac, personificat en Rafa Usín, que li va fer falta al nostre equip que només va marcar jugant de cinc. El repte d’assolir la vuitena plaça es dilueix.

Catgas Energia no va oferir la seva millor versió en un partit en el qual només li valia guanyar. Als colomencs els va costar fabricar ocasions de gol i el recurs del tir a mitja distància va xocar amb Edu. El meta navarrès no va cometre errors en aquest aspecto i va mantenir la seva porteria a zero fins als minuts finals de partit quan el seu equip gaudia d’un sucós avantatge. Ximbinha va ser el primer a posar-lo a prova però Osasuna Magna va fer un pas endavant  amb un avís en forma de travesser després d’una rematada de Dani Saldise. Aquesta acció va animar als visitants que ho van intentar a través d’Eric Martel i Bynho. En el bàndol local Ximbinha va ser qui va donar més senyals de vida. Li va secundar Javi Rodriguez que va poder inaugurar el marcador però curiosament es va passar del possible 1-0 al 0-1 amb Rafa Usín com a protagonista. Havien transcorregut 12 minuts de partit. Just en l’acció següent va poder empatar Ari però la seva rematada va sortir desviada per poc i uns segons després un altre cop per Catgas Energia amb la consecució del segon gol navarrès obra de Llamas (min.13). Fins a arribar al descans la primera meitat no va donar per molt més. Va ser un exercici innocu a la cerca d’un gol que retornés als colomencs al partit. Un intent infructuós.

A la segona part només començar un altre gol de Rafa Usín en el llançament d’una falta va deixar molt tocats als nostres jugadors. Gairebé sense voler, Osasuna Magna dominava amb un còmode avantatge al marcador encara que a la pista no hi havia sensació de que ho fes amb mà de ferro. Encara amb molts minuts per davant i amb un Pol molt més actiu a Catgas Energia no li arribava amb les seves rematades des de la mitja distància per fer mal al seu rival. I per aquest motiu Juan Carlos es va enfundar la samarreta de porter per explorar la via de l’atac de cinc quan restaven uns 10 minuts. Es van generar ocasions però sense la punteria necessària i el primer error va ser penalitzat amb gol, de nou amb la signatura de Rafa Usín que d’aquesta manera aconseguia el triplet. En els instants finals la insistència local va acabar per plasmar-se en 2 gols de Pol que van maquillar el resultat final: 2-4.