Van amonestar
  • Pablo
  • Terry

Crònica

Guanyar a Santa Coloma s’està posant car aquesta temporada. Un nou empat, aquesta vegada davant Peñiscola Rehabmedic (1-1), augmenta a 7 els punts que ja s’han escapat del Pavelló Nou. Malgrat la dificultat de no tenir disponible a la totalitat de la plantilla, Catgas Energia va acumular els suficients arguments per fer-se creditor de la victòria. El gran gol de Juan Carlos davant el seu ex equip va ser el millor del partit.

Catgas Energia no ha pogut brindar encara un triomf al seu públic. Els colomencs segueixen sense vèncer a casa després de tres partits. Avui davant Peñiscola Rehabmedic, sense Pol Pacheco i Iago Míguez i amb dos jugadors del filial a la banqueta, van tenir les oportunitats necessàries per sumar els tres punts que hi havia en joc. El domini inicial va donar pas a un partit més equilibrat quant a la possessió de la pilota encara que amb millors ocasions per als locals. Ximbinha va ser el primer a intentar-ho, gairebé sempre des de la mitja distància. Els de Cani van respondre amb una contra de Juan Emilio que va desbaratar Cristian abans que Juan Carlos posés l’1-0 en el marcador de volea després d’un córner. Una rematada impecable del pivot extremeny contra el seu exclub davant el qual res va poder fer Molina malgrat tocar la pilota. Amb el resultat favorable, de nou Ximbinha, Ari Santos i el propi Juan Carlos amb una acció idèntica al gol, van tractar d’ampliar l’avantatge. La reacció dels visitants de la mà d’Esteban, Iván Rumbo i Juan Emilio no va cristal·litzar en gol. En aquesta primera meitat Tobe es va jugar l’expulsió amb un braç sobre la cara de Juan Carlos que els àrbitres no van advertir però que les imatges de televisió van fer ben palés.

A la tornada de vestidors Ximbinha, abans de complir-se el primer minut, va tenir en les seves botes el segon gol de Catgas Energia però va buscar la col·locació i Molina va respondre ràpid de reflexos per evitar-ho. Esteban va poder empatar però la seva rematada es va perdre alta i una altra vegada Ximbinha va perdonar el 2-0 amb un tret que es va marxar fora per molt poc. En els pitjors minuts dels colomencs quan les forces eren molt justes i Peñiscola Rehabmedic va decidir fer un pas endavant, Ari Santos en un mà a mà amb Molina va enviar la pilota al travesser. Del possible segon dels locals es va passar a l’1-1 en una pèrdua de pilota en la frontal de l’àrea que Terry va aprofitar per col·locar l’empat en el lluminós a 5 minuts per a la conclusió. Catgas Energia va reaccionar immediatament però va malgastar dues situacions de superioritat numèrica amb una mala finalització. Cap dels dos entrenadors es va decidir per l’atac de cinc i el partit va acabar amb un empat que no interessava a ningú.