Pescados Rubén Burela
1

• 8’Maxi
  • 39’Maxi
  • 12’Rafa López (pp)

• Dues vegades Dani Salgado (41')

Catgas Energia va aconseguir una treballada victòria, la quarta consecutiva en Lliga, davant Pescados Rubén Burela en un partit que es va resoldre en els últims segons i que el deixa més prop de la Copa d’Espanya. Maxi Rescia va ser decisiu signant un doblet, ja són 11 gols en 11 jornades, mantenint la condició d’invicte com a locals i situant provisionalment al seu equip a la segona plaça de la classificació. L’argentí va obrir el marcador als 8 minuts plasmant la superioritat colomenca. El domini i les ocasions van ser de Catgas Energia que va mantenir a ratlla al seu rival, sense passar massa problemes en defensa. No obstant això una acció aïllada i desgraciada amb Rafa López com a protagonista involuntari, va permetre als gallecs equilibrar la balança. La rematada de Iago Míguez des de la mitja distància va tocar en el capità i va despistar a Prieto. L’1-1 no va semblar preocupar en excés. Els arguments ofensius pesaven més però la falta de definició, el pal va repel·lir fins a tres pilotes, feia presagiar una nit complicada.

A la segona part Catgas Energia va actuar amb paciència, es va mostrar incansable, ho va intentar de moltes maneres malgrat que el temps jugava en contra. No es va deixar portar i va insistir tornant a gaudir d’oportunitats clares, va carregar al seu rival de faltes però no va disposar de cap 10 metres, va arriscar i es va descobrir enrere per concedir algunes ocasions al conjunt gallec. Amb el partit en el seu tram final tampoc a la banqueta es va optar per l’atac de cinc. I llavors, a 1’03” per a la conclusió, va aparèixer Maxi Rescia per donar la victòria als seus aprofitant una magnífica passada filtrada que al va deixar mà a mà amb Álex. El 2-1 va donar pas al porter-jugador rival sense que tingués opcions a l’empat i amb el partit acabat es va produir l’expulsió de Dani Salgado que va veure la segona groga per celebrar efusivament la victòria del seu equip.