• Martínez García
  • Cristian
  • Jesús
  • Drahovsky

Empat desalentador de Catgas Energia en la seva estrena de lliga lluny de la imatge que l’equip havia mostrat en els seus últims encontres. El resultat final va poder ser fins i tot pitjor. La bona actuació jugador del planter, Mario, signant 2 dels 4 gols dels colomencs, va ser el més destacable d’un partit sense lluentor i que demostra que cal millorar.

L’inici de l’enfrontament va ser premonitori perquè una pèrdua de pilota prop de la porteria de Cristian va acabar en el primer gol visitant (Juanpi). Gairebé sense voler, mitjançant una pressió alta, Plàsticos Romero Cartagena ja s’havia avançat al marcador. Li va costar a Catgas Energia sobreposar-se i malgrat una rematada de Ximbinha a la creueta, al nostre rival li va bastar l’ordre en defensa per mantenir l’avantatge i sortir amb determinació a la contra. Va trigar a arribar l’empat i ho va aconseguir per nervi, insistència i gran definició, el més jove de tots, Mario López. Una recuperació en pista contrària i un gran rematada per batre per baix a Raúl van col•locar un empat merescut. I un altre robatori li va permetre a Ari situar el 2-1 amb el qual s’enfilaría el camí cap als vestidors.

A la segona part en un minut boig (27′), intercanvi de cops amb la consecució de 3 gols. Va empatar Ique en un altre clar error defensiu (2-2), segons després un altre potent rematada des de la banda de Mario va posar el 3-2 i l’eslovac Drahovsky d’un gran tret va fer el 3-3. Amb poca clarividència i sense massa convicció Catgas Energia en una acció atacant ben trenada aconseguiria el 4-3, obra de Pol Pacheco, que semblava definitiu. Però els de Cartagena van tornar a tenir la virtut de tancar la ferida abans de dessagnar-se. A pilota aturada va néixer el 4-4 que anotaria Fernández i que ens va conduir a un final a cara o creu amb atac de cinc i Ari jugant de porter. Però no va haver-hi per més. Catgas Energia i Plàsticos Romero Cartagena no van trobar el desitjat cinquè gol.