LlocPabellón Nuevo
  • Díaz Rodríguez
  • García Hernández
  • Sergio

Segon empat consecutiu a casa de Catgas Energia que segueix sense saber el que és perdre encara que aquesta nit va ser a punt de cedir davant un rival al que se li va donar massa concessions. Lluny de la imatge oferta en aquest primer tram de Lliga, el nostre equip, que no es va sentir còmode a la pista, es va mostrar erràtic en la passada, vulnerable en defensa i no va tenir la pegada d’altres jornades. Plásticos Romero Cartagena no va desaprofitar l’oportunitat i es va mantenir per davant al marcador durant 29 minuts gràcies als gols de Rahali en la primera part i Josema només començar el segon temps. Sempre a remolc, els colomencs no van trobar la manera de batre al meta Raúl que es va convertir en el millor jugador dels de Cartagena. I quan van superar al porter, els pals, un total de 3, i l’escàs encert en la rematada els van ofuscar. La insistència de Catgas Energia va obtenir premi amb l’1-2 obra de Sergio en una acció d’estratègia, va ser el punt d’inflexió i la empenta final, plena d’orgull, va significar una remuntada amb Maxi i Dani Salgado com a golejadors (min.35) que no va arribar a cristal•litzar perquè en plena efervescència local, Saura en un llançament de falta, va sorprendre a Prieto i va posar l’empat quan a la desesperada Juan Carlos Guillamón ja havia optat per atacar amb porter-jugador. Amb el marcador en taules qui més a prop va estar d’endur-se la victòria va ser Catgas no obstant això el 3-3 ja no es va moure.