Data28/04/2018 19:00
LlocPabellón Nuevo
  • Cordero Gallardo
  • Linares López

Catgas Energia va tancar la temporada amb la pitjor ratxa de derrotes a la Lliga. Davant Ríos Renovables Zaragoza, malgrat un bon inici de partit, els colomencs van patir la cinquena ensopegada consecutiva (3-5) que deixa uns números a casa realment decebedors: només dues victòries i dos empats en 15 jornades. Els aragonesos que van anar de menys a més, van remuntar i van sotmetre en el segon temps a un equip que no va tenir poder de reacció. Adéu a una campanya difícil d’explicar i més difícil d’entendre.

El tancament del curs i el comiat temporal del Pavelló Nou mereixien un millor final però Catgas Energia, desconcertant a casa durant tota la temporada, va tornar a perdre, i ho va fer repetint el mateix patró que en la majoria de les seves actuacions a Santa Coloma. La bona arrencada de partit amb un 2-0 en només 2 minuts, els que van del 5 al 7, amb gols de Juan Carlos, en una estratègia, i Ari Santos culminant una gran jugada col·lectiva, no va tenir continuïtat malgrat que els colomencs van protagonitzar alguns passatges brillants al llarg de la primera meitat. Davant un adversari que va atacar poc i amb un Iván Bernad que va sostenir al seu equip en els seus pitjors minuts, el tram final d’aquest període li va servir a Rios Renovables per tornar al partit. Amb una aparent facilitat els homes de Santi Herrero van empatar l’encontre aprofitant una pèrdua de pilota i una acció individual amb Retamar i Adri Ortego com a protagonistes.

Un pèssim inici de la segona part va condemnar a Catgas Energia que va encaixar en menys d’un minut dos gols. Nano Modrego, de volea en una altra jugada a pilota parada, i Thiago, després d’un robatori, van situar als visitants amb avantatge de dos gols amb Abraham sota els pals després de prendre el relleu a Cristian. La remuntada ja era una realitat i els locals van encaixar malament l’enèsim revés sofert a casa. La reacció no va arribar i només en accions aïllades amb Pol des de la mitja distància es va posar a prova a Iván Bernad que va resoldre amb sobrietat les rematades del d’Esparreguera. A la sortida d’un córner Tabuenca va despullar la defensa colomenca i va establir un 2-5 més que preocupant. No va haver-hi resposta des de la banqueta en forma d’atac de cinc. I una pilota al travesser de Pol va ser l’avantsala de l’últim gol del partit, obra de Ximbinha, el número 21 del seu compte particular, per tancar el marcador amb 3-5 amb el temps gairebé esgotat.