• Martínez García
  • Corvo
  • Retamar
  • Kosuke

Catgas Energia serà en el play-off pel títol després de guanyar a Rios Renovables Zaragoza en un partit sense sobresalts i amb una gran càrrega emocional a la graderia. Al centre de tots els focus Dani Salgado que no va oblidar el que millor sap fer, marcar gols i donar assistències, i que va sortir molt endollat com la resta dels seus companys.  L’equip colomenc va tractar de resoldre per la via ràpida i Maxi Rescia va ensenyar el camí a seguir des del xiulet inicial. L’1-0 obra de l’argentí va ser el millor dels símptomes però no va tenir continuïtat i va permetre que el rival tornés al partit. Arran de l’empat de Richi Felipe, Catgas Energia va tornar a activar-se i Dani Salgado, fidel a la seva cita amb el gol, va posar de nou als locals per davant al marcador. El 2-1 es va viure d’una manera especial amb la dedicatòria del ‘killer’ a Óscar Redondo després de les primeres manifestacions de suport que s’havien viscut a la graderia coincidint amb el minut 8 de partit.  El 3-1 abans d’arribar al descans de Sergio González culminant una precisa jugada col·lectiva va aclarir el panorama amb vista a la represa.

En el segon periode va emergir la figura de Pablo que va quallar possiblement el millor partit de la temporada i que va coronar amb un excepcional gol que va situar en el lluminós un tranquil·litzador 4-1. L’avantatge sense ser definitiva marcava la distància real entre tots dos equips sobre la pista quan restaven 13 minuts per a la conclusió. Possiblement conscient d’això i en un intent d’igualar forces, Santi Herrero va decidir atacar de cinc amb Adri Ortego. Al principi no va sortir bé i va trigar uns minuts a tornar a jugar aquesta carta. En la segona oportunitat el seu equip va retallar les diferències però Catgas Energia no va donar més opcions. És més, els colomencs van tancar el partit amb un nou gol de Sergio González que va segellar la classificació per a un nou play-off en el qual es trobarà amb el rival més difícil, Movistar Inter.