• Bernabéu Haro
  • González Ruano
  • Palmas
  • Zequi

Catgas Energia va patir un seriós revés davant Santiago Futsal (3-6) i estén una jornada més la seva mala sort a casa aquesta temporada. Un mateix equip amb dues cares ben diferents. A la primera meitat els colomencs van remuntar el gol inicial dels gallecs i amb una reacció brillant es van col·locar amb un 3-1 molt esperançador. A la segona part van sucumbir amb un parcial de 0-5, sense capacitat de resposta ni tan sols amb l’atac de cinc. Una derrota que fa mal.

Es va trencar la bona dinàmica i les sensacions positives que havia transmès Catgas Energia abans de l’aturada de lliga. L’any 2018 li estava anant força bé al nostre equip fins al partit d’aquesta nit.  Contra un rival que no havia guanyat fora tot semblava anar de cara per aconseguir la primera victòria a casa de la temporada. I més després d’un primer temps en el qual els colomencs van ser capaços de sobreposar-se al gol matiner de Santiago Futsal. Ximbinha, gairebé immediatament, Ari de falta i Pol, van remuntar i van posar el partit amb vent a favor. Catgas Energia va controlar sense ensurts una primera meitat, amb una pressió alta que va emmanillar als gallecs que amb prou feines van donar senyals de vida en atac. El resultat es va quedar curt amb una renda de dos gols que sense ser definitiva i menys en aquest esport, no feia presagiar el que passaria al segon acte.

A  la represa els primers 10 minuts no van alterar el pols de cap dels dos equips. El pas dels minuts sense ocasions clares de gol va ser la tònica amb un domini altern que va fer treballar molt poc als dos porters. Cert conformisme per part local fins que van sonar totes les alarmes perquè Santiago Futsal es va trobar amb un gol d’estratègia que incomprensiblement va enfonsar a Catgas Energia. Com si el 3-2 desfermés el pànic va arribar l’empat segons després. I a partir d’aquí un nou partit que amb el primer atac de cinc, lluny de millorar va acabar per empitjorar-ho tot. Un error i un altre gol que va col·locar als gallecs per davant, 3-4. Més nervis i absència de reacció. El 3-5 i el 3-6 van ser conseqüència d’un final ple d’impotència. Una derrota que fa mal i una estadística a Santa Coloma que pesa i afeixuga.