LlocPabellón Municipal de Deportes Vista Alegre
  • González Morata
  • Sánchez Chamorro
  • Jesulito
  • Josan González (entr)

Industrias Santa Coloma segueix amb la seva excel·lent ratxa fora de casa però es va haver de conformar amb un empat (2-2) davant Córdoba Patrimonio en un partit en el qual va tenir el domini i les millors ocasions. L’ex porter del nostre club, Prieto, va evitar que els colomencs s’emportessin els tres punts. Va tornar a marcar Drahovský i va empatar Cardona en els últims compassos de partit jugant de cinc. El pitjor va ser la lesió muscular que va patir Bruno Petry.

Industrias Santa Coloma segueix sense perdre fora

El primer temps va començar amb un lleuger domini local encara que la primera oportunitat clara la va tenir Bruno Petry (3’) després d’un greu error de Prieto jugant amb la pilota als peus fora de l’àrea. Cordero i Shimizu ho havien intentat per part dels cordovesos però va ser Jesulito qui va sorprendre a Borja amb un xut sec que va superar al nostre porter després del seu intent de rebuig. Era el minut 5 i per primera vegada aquesta temporada, Industrias Santa Coloma es veia per darrere al marcador en un partit com a visitant. La reacció colomenca no es va fer esperar i dues vegades Drahovský, altres dues David Álvarez, Uri Santos, Cardona i Bruno Petry van poder aconseguir l’empat. Del minut 6 al 10 els de Javi Rodríguez havien acumulat suficients ocasions per a merèixer la igualada. En el conjunt andalús el seu home més perillós va continuar sent Jesulito. Aquest període ens va portar el retorn a les pistes de joc de Verdejo després de la seva reaparició testimonial la passada jornada i en les seves botes van estar les dues millors oportunitats de gol del nostre equip, una aprofitant un magnífica passada de Sepe i una altra en un mà a mà amb Prieto que el porter va resoldre bé per als seus interessos. La lesió de Bruno Petry va ser la pitjor notícia per a Industrias. El pivot brasiler es va posar la mà a la part posterior de la cuixa de la seva cama esquerra, gest indicatiu que la cosa semblava important. No va tornar a jugar. En les poques accions ofensives de Córdoba Patrimonio, Pablo del Moral va gaudir de la possibilitat de fer el segon mentre que Corso, una altra vegada Verdejo en un 1 contra 1 amb Prieto, i una altra més de Corso amb una nova resposta del porter local sobre la botzina, no van materialitzar les seves opcions.

Al retorn de vestuaris el partit en els seus primers 10 minuts només va tenir una direcció. Industrias va augmentar el ritme i la intensitat i va posar setge a la porteria cordovesa. Es va jugar en la parcel·la local i de nou les ocasions es van acumular a la recerca d’un empat que va trigar a arribar. Ho van intentar, sense punteria o bé per l’extraordinari encert de Prieto, Verdejo (22’), Khalid (24’), David (26’ i 27’), Drahovský (28’ i 30) amb una rematada al pal inclòs i de nou Khalid (30’). Els homes de Josan González es van limitar a defensar mentre Mario que havia substituït a Borja es va convertir en un simple espectador. Va haver de ser Drahovksy amb un xut exterior des d’uns 10 metres el que aconseguís el 1-1. Aquest gol va despertar a Córdoba Patrimonio que va tenir una doble oportunitat de Zequi. Els andalusos van arribar a les cinc faltes en el minut 34 de partit i malgrat el cansament, Zequi no va desistir del seu desig de marcar. Mario ho va evitar amb una gran aturada (35’) però no va poder fer res en el 2-1 quan Zequi va aprofitar una magnífica assistència de Jesulito en un servei de banda per a anotar en el segon pal a porta buida. Industrias Santa Coloma va tornar a remar contra corrent. Khalid va poder anivellar la balança però Prieto li va tornar a negar i finalment amb Corso jugant de porter i utilitzant l’atac de cinc (a falta de 3’23”) i després de tres ocasions de Drahovský, va arribar l’empat (2-2) amb Cardona quan restaven 33” per a la conclusió.