• Rodrigo Miguel
  • Sánchez-Molina Tapiador
  • Zequi
  • Muhammad

Primera victòria en Lliga d’Industiras Santa Coloma a la pista de Córdoba Patrimonio (2-4) per a continuar alimentant les seves expectatives en la competició. El triomf va ser el just premi, en un escenari complicat, després de completar una actuació molt solvent. Els gols de Cardona, Hirata -el primer en la Lliga amb Industrias-, Victor Ramos i Tolrà units a un excel·lent Borja, li van donar els tres punts a l’equip de Xavi Closas.

Cardona va obrir el marcador en el Vista Alegre

Industrias Santa Coloma va enviar un altre missatge per a la il·lusió des de Vista Alegre. Va guanyar amb una proposta atrevida en un duel que va requerir de paciència en els moments més delicats, sobretot en la segona meitat, i en el qual va ser superior durant bona part del temps.

Un gol de Cardona, amb la col·laboració involuntària de Fabio, al qual la pilota li va superar entre les cames per a entrar en la porteria local va aclarir el partit. Va llastrar al conjunt de Córdoba i va injectar una dosi de confiança al nostre equip. El 0-1 va poder ampliar-se en els primers minuts amb dues noves accions. Un servei de banda de Tolrà, que va trobar lliure de marca a Povill en el segon pal, però en el qual no va ajustar bé la rematada, i una altra oportunitat de Peña que no va aconseguir xutar net una altra assistència de Tolrà. Córdoba no va donar senyals de vida en atac fins al minut 6, a través d’una jugada a pilota parada que Mareco va enviar fora en aprofitar un rebuig. Kaué va tenir una altra ocasió.

Industrias va dificultar la incorporació a l’atac del meta Victor. Ho va defensar bé i només quan el porter local va poder guanyar parcel·la contrària va ser quan va provocar més problemes en el treball de contenció. Perín i Zequi, de taló en l’àrea, es van acostar al gol, però Cardona, de tir creuat, i Peña, amb tres clares aproximacions, també van poder convertir. A manca de 21 segons per arribar els vestuaris, una altra vegada Tolrà, en un altre servei de banda, va habilitar a Hirata que va anotar el 0-2.
En el segon acte, els de Xavi Closas van tractar d’evitar sobresalts emparats en l’avantatge que disposaven. En els primers minuts, Peña, Povill i Cardona, van buscar el tercer però Fabio i la mala punteria ho van evitar. El conjunt andalús va accelerar, Mareco i Ekué es van trobar amb un encertat Borja però un xut de Perín, que va desviar lleugerament Tolrà, va significar l’1-2. En ple setge de Córdoba Patrimonio, Mykytiuk va estavellar una pilota en el travesser després que toqués en un altre jugador d’Industrias. Pulinho es va plantar sol davant Borja però el seu xut es va estavellar en el lateral del marc colomenc. Una mitja volta de Guilherme va obligar a una altra gran intervenció del nostre porter.

El to que va adquirir el partit va ser un altre quan en una ràpida transició, un servei de Borja amb la mà, va deixar a Victor Ramos amb la pilota controlada en la línia de fons, i sense massa angle, va aconseguir l’1-3. El nostre equip va prendre aire i es va recompondre. Cardona ho va intentar amb un xut creuat que va refusar Victor i una vegada en el tram final de l’encontre, Josan González, va posar en joc l’atac de cinc amb Muhammad com a porter. Quedaven 4’13” per a la finalització. Industrias no va concedir ocasions. És més, Povill, després d’una passada de Cardona, que es va desfer del seu parell amb una ruleta, va poder fer el quart. El tècnic local va demanar temps mort a la recerca d’ajustar i afinar la manera de superar la defensa colomenca i finalment, va marcar Zequi a falta de 43 segons. Els nostres no van ser presa dels nervis. Una bona pressió de Verdejo va acabar provocant el 2-4 definitiu, obra de Tolrà, que va marcar a porteria buida.