• Khalid
  • Rufino
  • Josan González (entr)

Crònica

La falta d’efectivitat va condemnar a Industrias Santa Coloma en la seva visita a Córdoba. Amb el 3-2 encaixat a domicili, haurem de continuar lluitant per la permanència en els cinc partits de Lliga que resten, començant per Llevant UD FS el pròxim dia 22 d’abril.

En els primers compassos del partit, l’equip local va ser el primer a avisar amb un xut de Lucas Bolo que es va estavellar en el travesser i un altre de Perin que va desviar Borja Puerta. Després de les primeres arribades de Córdoba, Povill i David Peña van tenir les més clares davant Fabio, sense aconseguir materialitzar-les.

Va ser Verdejo qui, en el minut quinze, va obrir el marcador amb un tir des de fora de l’àrea en una jugada assajada. No obstant això, poc ens va durar l’alegria, ja que en la següent jugada Lucas Bolo va tornar a posar el marcador en empat.

L’exigència i intensitat es van veure reflectides a la pista i tots dos conjunts van entrar en bonus de faltes. Córdoba, mitjançant Bolo de nou, va aprofitar un dels dos llançaments des dels deu metres. L’altre ho va aturar Borja i va mantenir el resultat per la mínima amb el qual es va arribar al descans.

En el segon temps, David Álvarez va necessitar dos minuts per a tornar a posar la igualada amb un xut llunyà. Industrias va tenir el domini de la pilota, no obstant això, les ocasions més clares les va tenir Córdoba, que va aconseguir avançar-se per mitjà de Muhammad en l’equador del segon temps. Amb el 3-2,  vam continuar buscant el gol a la desesperada. Verdejo, en un llançament a pilota parada, i Cardona, amb un xut que el porter local desviar a córner, van estar a punt d’aconseguir-ho.

A manca de dos minuts per al final, Xavi Closas va optar per sortir de cinc amb Peña amb la samarreta de porter, però no va funcionar i ens vam marxar sense puntuar de Córdoba.