• Fernando
  • Matteus
  • Taynan
  • Diego Giustozzi (entr)

Industrias Santa Coloma es va marxar amb les mands buides del Palacio de Deportes de Murcia (6-5) en un dels millors partits del curs. Ho va fer gairebé tot bé. Va ser un equip atrevit amb la pilota en atac, va anotar 5 gols i va estavellar la pilota 3 vegades contra els pals, i al final va acabar claudicant penalitzat pels errors en defensa i el joc de cinc del rival. Res a retreure malgrat la derrota.

Gadeia amb la pilota davant Drahovský

Industrias Santa Coloma va començar el partit totalment desacomplexat. Els primers minuts van ser clarament del nostre equip: va tenir la pilota i va disposar de les primeres ocasions. Un recuperació de Verdejo en primera línia va habilitar a Sepe el tir del qual va refusar Molina. La resposta dels locals no es va fer esperar per mediació de Marcel però Borja va estar encertat en la seva primera intervenció.

Amb l’entrada dels jugadors de la segona unitat Industrias va generar oportunitats més clares. Cardona va ser el més incisiu en aquest aspecte amb una pilota al travesser. Del 0-1 es va passar al 1-0 en un error en sortida de pilota, que va permetre una transició ràpida dels murcians perquè Taynan marqués a porteria buida després d’una passada de Rafa Santos.

El gol en contra no va afectar els de Javi Rodríguez. David Álvarez va posar a prova a Molina des de la mitja distància i Uri Santos va estavellar una altra pilota al travesser. Només la mala sort o les aturades de Molina impedien l’empat. Diego Giustozzí va parar el partit a la recerca d’una reacció dels seus. Es va igualar l’encontre però va continuar insistint Industrias amb Drahovský enviant una pilota al segon pal a la qual no va arribar per molt poc Bermusell. Uri Santos va aprofitar un servei llarg de Borja per a plantar-se davant Molina però el meta local va tornar a intervenir amb encert. David Peña que va entrar en la recta final d’aquest període va protagonitzar un parell d’aparicions amb perill, primer en una conducció i després amb un tir que es va anar a córner. ElPozo va atacar poc i només Taynan en un servei de banda i Fernando li van donar treball a Borja.

A la segona part es va repetir el mateix guió de partit. Un Industrias ambiciós disposat a capgirar el marcador i un total de 10 gols amb diferents alternatives. Un espectacle a l’alçada de la millor Lliga del món.

Una falta provocada per Bermusell va permetre a Cardona batre per primera vegada a Molina amb un xut ple de potència. La reacció local va trigar molt poc a produir-se i per aquí va estar la clau del partit. A cada gol colomenc ElPozo va tenir la virtut de respondre immediatament. Felipe Valerio va anotar el 2-1 a passada de Rafa Santos. Gairebé sense donar temps a assumir aquest contratemps va arribar el 3-1. Una rematada llunyana desviada per Cardona que es va enverinar i va trobar la xarxa de la porteria de Borja. Aquest avantatge de dos gols es va diluir ràpidament. El mateix Cardona va esmenar la desafortunada acció anterior per a fer el 3-2 i Khalid segons després va obligar a Marcel a rebutjar cap al seu marc. Era el 3-3 i de nou a començar. No obstant això Gadeia va posar una altra vegada per davant al seu equip (4-3) i una doble ocasió de Marcel i Matteus va poder fer més gran la ferida.

Industrias Santa Coloma no havia dit l’última paraula i va aconseguir capgirar el marcador. Un golàs de Sepe amb un xut a l’escaire i un 10 metres de Verdejo, després que els locals superessin les cinc faltes d’equip, va posar per davant als colomencs que van gaudir molt poc d’aquesta situació. Va aparèixer una altra vegada Rafa Santos, el millor dels murcians, aquesta vegada per a establir una nova igualada (5-5). Cardona i David Álvarez es van trobar amb Molina en una doble oportunitat que va poder significar el sisè gol del partit.

Industrias va arribar també a les cinc faltes, Taynan va enviar una pilota al pal i Borja es va emprar a fons en dues rematades de Rafa Santos. En la recta final Diego Giustozzi va utilitzar l’atac de cinc. Fernando va avisar en la primera circulació i va encertar en la segona per a col·locar a ElPozo amb un 6-5 a una mica més d’un minut per al final. Javi Rodríguez va demanar un últim esforç als seus jugadors i amb Sepe fent les funcions de porter va tenir dues ocasions per a empatar. El propi Sepe amb un tir que es va anar per poc alt i posteriorment amb el temps gairebé esgotat desviant d’esperó un servei de banda de Drahovský i que va acabar amb la pilota en la creueta.