• Rufino
  • Khalid
  • Javi Rodríguez (entr)

Crònica

No va haver-hi lloc a la sorpresa a Murcia, Industrias Santa Coloma va caure davant ElPozo (4-1) víctima d’un mal començament de partit. El nostre equip va encaixar un 3-0 en dos pèssims minuts i la remuntada no va ser possible malgrat que va millorar les seves prestacions i va mantenir esperances amb el gol de Nil. A la segona part ho va intentar sense èxit i l’atac de cinc només va servir perquè els murcians acabessin sentenciant l’encontre.

Khalid va fer un gran partit però no va servir per treure quelcom positiu de Murcia

El tram inicial de partit va llastrar els interessos d’Industrias Santa Coloma. La pressió alta va incomodar molt al nostre equip al qual li va durar molt poc la pilota en el seu poder. Un xut creuat de Gadeia i un u contra u de Taffy van servir d’avisos. Els murcians en mode piconadora van anotar amb molta fortuna el 1-0. El tir de Ricardo el va desviar Verdejo per a despistar a Mario. D’un córner va néixer el segon del partit. Un xut exterior d’Alberto que després de repel·lir el pal va entrar en la porteria impulsada involuntàriament per Mario. Amb els de Xavi Closas nerviosos i imprecisos, Ricardo va enviar una pilota al travesser i posteriorment un error greu de Mario va significar el tercer gol local obra de Taffy. En dos minuts l’equip perdia 3-0 i això va obligar el nostre tècnic a sol·licitar temps mort per tallar l’hemorràgia.

Liderats per Khalid els colomencs van tractar de tornar al partit. El marroquí va provar sort des de la mitja distància amb un parell de tirs i va dibuixar una magnífica assistència que Nil va convertir en gol amb un toc subtil davant la sortida de Juanjo. El 3-1 no va alterar els plans del conjunt de Javi Rodríguez que va reaccionar amb altres dues ocasions per a ampliar la diferència. La presència de Rufino en pista li va donar un altre aire al nostre equip. La seva referència en atac li va permetre un respir a l’hora d’elaborar a nivell ofensiu. Malgrat cometre la cinquena falta a 3’54” per a arribar al descans, Industrias va buscar reduir les distàncies al marcador. Rufino amb un tir ras i potent va posar a prova a Juanjo que va refusar amb els peus. Amb els murcians també en bonus l’última ocasió d’aquest període va ser per a Marcel.

A la tornada de vestuaris l’encontre no va canviar. Nil amb un xut a la sortida d’un córner que Rufino va estar a punt d’aprofitar per a superar a Juanjo, va disposar de la primera oportunitat del segon temps. Rafa Santos, pentinant de cap a l’interior de l’àrea i amb un tir a la mitja volta, es va topar amb Mario que posteriorment li va treure una mà a Darío mentre Ricardo va gaudir d’una doble ocasió. Va respondre Industrias amb una rematada des de la frontal de l’àrea després de connectar amb Povill i malgrat que Gadeia va estavellar una pilota al pal, el nostre equip ho va continuar intentant i David Peña va malgastar una contra enviant la pilota alta.

El partit va pujar de temperatura i els àrbitres van contribuir aplicant un criteri que va permetre contactes molt més durs. Les targetes van començar a aparèixer i les protestes es van fer una constant. A 7’33” el nostre equip ja havia arribat a les cinc faltes mentre que ElPozo ho va fer a 5’44”. Tots dos condicionats per aquest fet, amb el temps jugant en contra d’Industrias Santa Coloma i sense aquest gol que es necessitava per a canviar el curs de l’enfrontament, Xavi Closas va posar a Povill de porter però l’atac de cinc no va tenir l’efecte desitjat. Ho va aprofitar Juanjo per a marcar des de la seva porteria i tancar el partit.