• Matteus
  • Chola Salas
  • Darío
  • Javi Rodríguez (entr)

Industrias Santa Coloma va perdre el seu tercer partit de Lliga com a visitant i ho va fer a la pista d’ElPozo Murcia Costa Cálida víctima d’errors grollers que van permetre al seu rival remuntar el partit. Els colomencs que van ser superiors a la primera part, no van tenir continuïtat en una segona meitat de clar color local.

Industrias Santa Coloma va pagar car els seus errors al Palacio de los Deportes de Murcia

El primer temps va començar amb domini local encara que va ser Bermusell qui va tenir la primera ocasió clara del partit. Juanjo, que va acabar convertint-se en el jugador més determinant dels murcians, va iniciar així el seu particular festival de parades. Diego Giustozzi va trobar en la seva segona unitat les oportunitats que fins a aquell moment havien brillat per la seva absència per part local. Paradynski en un error de sortida colomenca va posar a prova a Borja, titular en aquesta jornada, i Darío també ho va intentar però també va topar amb el meta d’Industrias. Abans el capità Álvarez havia deixat un parell de mostres de la seva qualitat, primer amb un xut a la sortida d’un córner i a continuació amb una vaselina veient avançat a Juanjo que va marxar per poc fora. Els de Javi Rodríguez van anar guanyant terreny i producte d’això Drahovsky després de deixar assegut a Matteus va fer lluir-se a Juanjo amb un tir col·locat. Va ser l’avantsala del 0-1 obra de Khalid, que va recuperar en primera línia gràcies a una bona pressió col·lectiva, i amb sang freda es va desfer del seu parell i va batre a Juanjo en la seva sortida. El resultat feia justícia al que es veia sobre la pista. Amb vent a favor el nostre equip va tenir dues noves ocasions per a ampliar la diferència amb ‘Draho’ i Álvarez com a protagonistes. Fins que va arribar una jugada clau amb la segona groga perdonada a Marcel després d’una clara falta sobre Bermusell (min.15) i que va acabar costant-li una amonestació a Javi Rodríguez per les seves protestes. Malgrat que els locals van arribar a les cinc faltes a manca de 4’19” els errors en el tram final d’aquest període van acabar per fer possible la remuntada d’ElPozo. Dues pèrdues, una en àrea pròpia a un metre de la línia de gol, van permetre als de Diego Giustozzi trobar-se amb un premi immerescut camí dels vestuaris. Pol Pacheco i Fernando van signar el 2-1.

A la segona part el decorat va canviar. El nostre equip tocat anímicament per la forma en què s’havia produït la reacció murciana, no va atacar bé: va desaparèixer la fluïdesa i va costar combinar. ElPozo també va fer un pas endavant i va millorar molt el seu balanç defensiu. A més la seva presència en atac va ser més constant: un travesser de Pol Pacheco i un xut molt creuat de Rafa Santos van ser els avisos abans del 3-1 que va anotar amb molta fortuna (de rebot) i després d’una gran parada de Borja, Rafa Santos. Amb dos gols d’avantatge els locals van créixer i Industrias va reduir la seva producció ofensiva a un parell de llançaments de faltes desviats. Javi Rodríguez va fer un atac de cinc puntual amb 11’40” per a la conclusió. Van ser pocs segons. Però de la mateixa manera que Juanjo va ser en la primera part el millor jugador d’ElPozo, en aquest segon acte Borja va respondre a la titularitat que li havia atorgat el tècnic amb diverses parades de mèrit. I quan no va aparèixer el porter colomenc el travesser va evitar el quart a tir de Marcel. De nou amb cinc faltes d’equip a 7 minuts per al final, Industrias va veure la possibilitat de ficar-se de nou en el partit. Des de la banqueta visitant es va ordenar l’atac de cinc amb Sepe a falta de 5’42” per al final. Cardona va tenir la més clara però Juanjo va evitar el segon gol i ell mateix va provocar la falta de Matteus que va permetre un 10 metres que Drahovský no va poder convertir perquè de nou el porter local va estar encertat.