• David
  • Bermusell
  • Khalid

Crònica

A 15” per al final Paradynski va empatar un partit (4-4) que Industrias Santa Coloma va poder guanyar. Ni el cansament per tant desplaçament, ni l’exigència del rival i de la pista, ni el marcador en contra només començar la segona part, van aturar als jugadors de Javi Rodríguez que van superar tots els obstacles per tancar una setmana gairebé perfecta i que ens fa somiar a tots.  Un gran partit i un altre gran resultat.

Tal com està jugant Industrias Santa Coloma en aquestes dues últimes setmanes qualsevol objectiu està a l’abast per molt difícil o increïble que sembli. Aquesta és la sensació que transmet ara mateix el nostre equip. I n’hi ha prou amb donar un cop d’ull als tres partits de Lliga que s’han jugat contra Viña Albali Valdepeñas, Movistar Inter i ElPozo Murcia. Dues victòries i un empat, 17 gols a favor i 10 en contra, 7 de 9 punts possibles. Números que conviden a pensar que qualsevol repte està a l’abast d’aquests jugadors.

Murcia sempre ha estat una plaça molt complicada i l’estadística és demolidora: 29 partits i només 2 victòries. La tercera va estar a punt d’arribar aquesta tarda però Paradynski amb atac de cinc ho va evitar. Gairebé a la desesperada, Diego Giustozzi, va recórrer al porter-jugador perquè el seu equip estava contra les cordes en el minut 36 (2-4) i va acabar per arreglar el problema però només en part perquè no li va arribar per a assaltar la tercera plaça de la classificació.

Industrias va confirmar les seves últimes actuacions. Es va defensar més que va atacar en la primera part però mai va renunciar a posar en dificultats a Espíndola per poc que l’ocasió es presentava. Va avisar amb una pilota al pal de David, es va avançar al marcador des dels 10 metres a través de Verdejo i va encaixar bé els dos gols de Paradynski en finalitzar el primer temps i al començament del segon període.

L’equip no es va ensorrar demostrant personalitat. Va reaccionar amb un gol de Well en desviar un tir de David. El 2-2 va fer mal als locals que van centrar les seves energies en protestes a la parella arbitral per la senyalització de les faltes, van arribar a les cinc quan restaven 12’50” per acabar l’encontre, i per un possible penal sobre Paradynski. Dos pals d’ElPozo, Pol Pacheco i Fernando, i un altre de Well van poder augmentar el nombre de gols però el marcador en una fase d’arribades d’un i un altre equip no es va moure fins que Bruno Petry en una jugada individual amb ruleta inclosa, va marcar el gol de la jornada. Era el 2-3 i gairebé sense temps a més, Uri Santos va fer el 2-4 a porteria buida. Als nostres els va tocar defensar l’atac de cinc com ja va passar el dimecres al Jorge Garbajosa, va ser l’única forma que el conjunt murcià va trobar per superar a Feixas. Va servir per signar un empat ‘in extremis’ amb Pol Pacheco i Paradynski com a salvadors del seu equip.