• González Ruano
Van amonestar
  • Pito

Crònica

Catgas Energia no va recuperar bones sensacions en un duel desigual davant ElPozo Murcia. La derrota dels colomencs, la quarta consecutiva i la segona més gran de la temporada, va significar el debut d’un altre jugador del filial, Toni Hinojosa, que va jugar uns minuts a la segona part. Per segona vegada a la Lliga el nostre equip es va quedar sense marcar. Malgrat els cinc gols rebuts Abraham va ser el jugador més destacat.

Catgas Energia no va tenir opcions davant d’un inspirat ElPozo Murcia en un partit en el qual els locals van ser superiors en totes les facetes del joc. El conjunt de Duda es va mostrar contundent en atac malgrat un bon inici visitant que va tenir en Ximbinha al seu millor home amb dues clares ocasions de gol amb una rematada al pal inclòs. En poc menys d’un minut els murcians van posar terra pel mig amb Pito, en una acció d’estratègia, i Fernando, en una jugada individual i a la contra. El 2-0 semblava un resultat curt perquè l’actuació d’Abraham havia evitat que ElPozo fes encara més gran la ferida. No va haver-hi reacció colomenca més enllà d’un llançament llunyà d’ Ari que va desviar Fabio sense molts problemes just abans que Paniagua, jugador del filial, marqués un gran gol i col·loqués un 3-0 que deixava el partit molt encarrilat per als murcians. Una pilota de Ximbinha estavellada al travesser va donar pas al temps de descans.

A la segona meitat Catgas Energia molt més entonat va poder retallar les diferències en dues accions de David i Ari. Aquests minuts van ser del millor d’un partit que es va posar molt més coll amunt amb la consecució del 4-0. Elías amb una gran rematada des de la mitja distància li va treure les teranyines a l’escaire dret de la porteria d’Abraham. Els minuts van transcòrrer sense massa ensurts i el 5-0 de l’altre jugador del filial convocat per Duda, José Mario, va posar la guinda a un partit plàcid des del punt de vista del marcador. Quant al joc els colomencs es van esforçar sense sort en el tram final amb l’objectiu d’estrenar el seu caseller de gols però ni David ni Pablo van poder batre a Fabio. No va haver-hi atac de cinc i l’únic destacable va ser el debut a Primera Divisió de Toni Hinojosa.