• Garcia Donas
  • Moreno Millán
  • Roger
  • Corvo

El Barça es va adjudicar el derbi amb un resultat més contundent que el joc que va desplegar davant Catgas Energia. És cert que va guanyar el millor, el que va tenir més pegada, l’equip que més control de pilota va tenir i fins i tot el que possiblement més ocasions va crear. Però també és cert que davant va tenir un rival que va plantar cara, que va fer mal a la contra i a pilota aturada, i que en els minuts inicials del segon temps li va fer passar una mala estona fins al punt que en el Palau Blaugrana sobrevolés el fantasma de Magna Gurpea de feia una setmana. Tot això no li va bastar al conjunt colomenc però va evidenciar dos aspectes que aquesta temporada semblen molt clars: el gen competitiu davant els grans de la Lliga i que l’objectiu del play-off seria el millor premi al treball d’aquest grup.

Al Palau Blaugrana el guió no es va apartar del que s’esperava fins que va aparèixer Dani Salgado. El domini del Barça i els intents de Dyego responien a la necessitat d’oblidar ràpid i bé l’últim partit jugat a casa. Però una contra va deixar al 8 de Catgas mà a mà amb Paco Sedano i per emmarcar una definició que va portar el cuir a l’escaire. Gol de crack i 0-1. Es va avançar el nostre equip però els nervis no van aflorar en el bàndol blaugrana. La remuntada local amb un doblet d’Adolfo, que no va celebrar, es va gestar en la pressió en primera línia i va tenir com a necessari còmplice a Roger Serrano. El 2-1 va ser ràpidament contestat pels colomencs que en un córner van despullar la defensa barcelonista. Sergio González va anotar en el segon pal, primera assistència de Dani Salgado. No obstant això Dyego va sorprendre a Prieto i va tornar a col•locar al Barça amb avantatge (3-2) abans de enfilar el camí als vestidors.

En la segona part el millor de Catgas Energia va arribar arran de l’empat de Sepe atent a una volea de Dani Salgado que es va convertir en la seva segona assistència. El 3-3 va descol•locar als homes d’Andreu Plaza fins el punt que Corvo i Pablo, aquest enviant una pilota al pal, van poder fer més gran la ferida. Però en aquest joc i davant rivals d’aquest nivellt la màxima ‘si perdones ho acabes pagant’ es va aplicar en tota la seva extensió. Es va perdonar en atac i es van fer concessions en la sortida de la pilota que el Barça no va desaprofitar. Rafa López, que tampoc ho va festejar, va tornar a desnivellar la balança. I a continuació Roger Serrano va completar una gran actuació amb una rematada inapel•lable a l’escaire. El 5-3 es va convertir en una llosa malgrat que Catgas no es va rendir. En els minuts finals Ferrao i Joao, aquest de vaselina sobre la sortida de Prieto, van tancar el partit amb una golejada enganyosa.