LlocPabellón Siglo XXI
  • Mayo López
  • Panadero Díaz-Concha
  • Víctor Tejel

La primera victòria de la Lliga de Futbol Emotion Zaragoza a casa va arribar en el dia més inoportú per a Industrias Santa Coloma. El 4-1 final no es correspon al que es va veure al Segle XXI però la derrota condemna al nostre equip a posicions de descens després de 10 jornades de campionat. Urgeix reaccionar.

No va ser la jornada que Industrias Santa Coloma esperava. Els jugadors d’Óscar Redondo sabien el molt que hi havia en joc perquè es tractava d’un rival directe i perquè la derrota els col·locava en una situació incòmoda transcorregut el primer terç de Lliga.

La igualtat va presidir la posada en escena de tots dos equips encara que els locals van tenir major profunditat en les seves accions atacants. Les ocasions de gol van escassejar i només a pilota aturada en un llançament de falta per unes mans fora de l’àrea de Borja, que li van costar la targeta groga, va estar a punt de marcar Futbol Emotion Zargoza a través de Victor Tejel, El seu tir es va estavellar contra el pal. L’acumulació de faltes per part colomenca en el tram final d’aquest període va acabar sent determinant. Abans d’arribar l’entreacte la sisena falta va permetre a Retamar disposar d’un 10 metres que no va desaprofitar. Amb el 1-0 els jugadors van prendre el camí cap als vestuaris.

A la segona part el conjunt aragonès va ampliar el seu mínim avantatge gràcies a Javi Alonso que va signar un 2-0 que complicava encara més el partit per als interessos visitants. No obstant això un gol de l’argentí Pablo Vidal, el primer en Lliga, va permetre tenir l’esperança d’una reacció que mai va arribar a culminar-se. Van ser els minuts en els quals Industrias Santa Coloma més va insistir, en els quals a més va poder aprofitar les cinc faltes d’equip del rival (min.29) però a 5 minuts per al final Adri Ortego va assestar un cop que va ser definitiu. El 3-1 va obligar a posar en pràctica l’atac de cinc gairebé a la desesperada. El balanç va ser diferent al pretès. Una pilota al travesser d’Adri Ortego i sobretot un gol de porteria a porteria d’Iván Bernad, van liquidar l’encontre. Com en altres ocasions, amb un resultat excessiu, es va sumar una nova decepció fora agreujada perquè l’equip és ara penúltim.