• Navarro Rodríguez-Villanueva
  • Sarabia Eguiluz
  • Dani Santos (2 ) V-27'
  • Juanqui

Industrias Santa Coloma va aconseguir la seva primera victòria de la Lliga davant Futbol Emotion Saragossa (3-11) en un partit marcat per la figura de Drahovský, autor de 6 gols. L’eslovac va ser l’estilet perfecte per a una actuació coral i molt completa del nostre equip que es va mostrar molt fiable en l’aspecte ofensiu. Van anotar també David Álvarez (2), Corso, Uri Santos i Bermusell. Va tornar Mario que va jugar els últims minuts deixant molt bones sensacions a la porteria.

Verdejo assisteix a Drahovský per fer el primer dels sis gols de l’eslovac

Drahovský situa el seu nom entre els cinc jugadors que més gols van aconseguir en un sol partit a la història de la Primera Divisió. Els 6 gols signats al Segle XXI comparteixen protagonisme amb il·lustres com Paulo Roberto, que va fer 9, Corvo, que va marcar 7, o Nano Modrego i Dani Salgado que també van anotar mitja dotzena. En el cas del colomenc amb la samarreta d’Industrias Santa Coloma.

El 3-11 és un resultat contundent que té molt a veure amb la gran efectivitat que va acompanyar la gran producció ofensiva de l’equip de Javi Rodríguez. Va xutar 22 vegades a porteria i va anotar la meitat. Tota la punteria que li va faltar al nostre equip en la primera jornada de Lliga, es va aconseguir amb escreix en aquest segon partit.

Els primers 10 minuts van ser gairebé impecables malgrat que el primer avís va ser dels locals amb una rematada de cap de Dani Santos que es va perdre per molt poc a l’esquerra de la porteria de Borja. La resposta colomenca va ser de Sepe a la sortida d’un córner amb un potent xut que va refusar Iván Bernad, i amb una doble ocasió d’Uri Santos en la qual van intervenir el meta aragonès i Retamar per a evitar sota pals el primer gol del partit.

La pressió alta d’Industrias Santa Coloma va obligar a Futbol Emotion Zaragoza a utilitzar el joc directe i així va arribar la segona ocasió dels de David Marín amb una assistència de cap de Juanqui que Javi Alonso a l’interior de l’àrea no va poder aprofitar. A partir d’aquí el partit va ser gairebé un monòleg. David Álvarez va aprofitar una gran passada filtrat de Drahovský per obrir el marcador (min.5) i va repetir en un robatori de Khalid en primera línia per a marcar a plaer i situar el 0-2 (min.7). El temps mort de David Marín va tractar d’equilibrar les forces però un error d’Iván Bernad refusant una pilota va permetre a Drahovský  fer una paret amb Verdejo i anotar el 0-3 (min.10). Amb una renda àmplia però no definitiva, va baixar la intensitat i Khalid va ser protagonista traient una pilota de la línia de gol a xut de Retamar. Les arribades d’Industrias a l’àrea rival ja no van ser tan freqüents encara que Verdejo i Corso ho van intentar abans que en una acció d’estratègia Dani Santos retallés les distàncies (1-3 min.19). Un error que ficava en el partit a l’adversari i que podia generar dubtes a les files colomenques.

Després del pas per vestuaris Drahovský va iniciar el seu particular festival amb el gol. Des de la mitja distància va col·locar una pilota a l’escaire lluny de l’abast d’Iván Bernad per a fer el 1-4 (min.22). Uns segons després va ser Verdejo qui va posar a prova al porter local. I una altra vegada Drahovský, amb l’ajuda d’un contrari, en una acció dibuixada a la pissarra i posada en pràctica sobre la pista de manera precisa, va situar el 1-5 (min.23) que Juanqui va deixar en el 2-5 amb un xut llunyà que va sorprendre a Borja.

Els primers minuts d’aquesta segona part van ser trepidants i amb el golejador eslovac desfermat la balança es va anar inclinant definitivament del costat d’Industrias Santa Coloma. Un nou gol de ‘Draho’ (min.24) va obligar a David Marín a utilitzar l’atac de cinc a manca de 15’30” per a la conclusió del partit. En la primera acció va arribar el 3-6 obra de Retamar al mateix temps que va pujar la tensió a la pista. El gol de Corso des de pista pròpia i a porta buida va posar un 3-7 (min.27) que va acabar per deixar el partit sentenciat quan Dani Santos va ser expulsat per doble amonestació. Futbol Emotion Zaragoza es va quedar en inferioritat numèrica i Industrias i Drahovský no van desaprofitar l’oportunitat: 3-8 (min.29). Un error que els colomencs van penalitzar va permetre a l’eslovac elevar el seu compte golejador a 6 dianes (de 7 oportunitats) i situar el 3-9 (min.31). Marcador que van ampliar Uri Santos, després d’una assistència de Khalid ( 3-10 min.34), i Bermusell (3-11 min.36). Els últims minuts de partit van servir perquè tornés a la porteria després de diversos mesos de baixa, Mario, amb grans intervencions, i perquè David Peña i Rufino acumulessin experiència.